konuyu buraya açmamın nedeni daha çok kişinin okuyacağını düşünmemdendir.belki bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz. kızım uyumuyor arkadaşlar. şuan 22 aylık ve doğduğundan beri bir uyku sorunu hep oldu . ama son zamanlarda bu çok çok arttı ben ağlama krizini giriyorum artık dayanamıyorum.ben uyumaya götürmesem uyku aklına gelmiyor. yeteri kadar yoruluyor,yiyor içiyor sorunu yok ama çok hareketli . yatağa girdmi kıyamet kopuyor.kalkmaya çalışıyor ağlıyor bağırıyor.gözünü kapattığı an uyuyor tık diye. ama kapayana kadar ben oluyorm yani.bu böyle 1 saat sürüyor.. gece sık kalkıyor sabah erken bunlar sorun değil. sadece uykuya dalmasını nasıl sağlayabilirim. öğlen uykusu da azaldı. sabah 7-8 de kalkar. öğlen 11-12 de uyur, akşam 9a kadar uyumaz 9 da zorla uyur. geçen gün gün içinde hiç uyutmadım gece 12dedayanamadım uyuttum zorla.gece çayı falan herşey denedim. size sorum yarın doktora götürücem ama hiçbir hastanede pedagog bulamadım. kocaeli araştırma hastanesinde çocuk psikiyatristi buldum yarın götürücem ama. ilaç vericek .pedagog olsa yol göstericek .sizce ne yapmalıyım.
canım neden nörolji ya reprezant arkadaşım var o da nöroloji dedi direkt. peki hiperaktiflik testi hangi bölümde yapılıyor. hani çocuğun hareketleri falan izleniyor. çok çok hareketli bir çocuk.
canım neden nörolji ya reprezant arkadaşım var o da nöroloji dedi direkt. peki hiperaktiflik testi hangi bölümde yapılıyor. hani çocuğun hareketleri falan izleniyor. çok çok hareketli bir çocuk.