- 21 Ekim 2018
- 68
- 46
- 3
- Konu Sahibi Birisiyimiste
Bayanlar merhaba sorunum var soyleki 10 yasindaki oglum...once biraz bahsetmek istiyorum 1.siniftayken hiperaktif ve dikkati daginik diye pedagoga goturmustum ilac vermisti 1 hafta kullandik okuldaki durumu duzelmisti akilli uslu bir cocuk olmustu ama ben yan etkilerini gormeye baslayinca ilac 1 hafta sonra vermeyi birakmistim....gelelim bugune suan 4.sinifa gidiyor bugun okulda bana bir hediye yapmak istemis cok ugrastim diye agliyor cocugum ogretmeni cope atmis sormadan ama agzini arayinca derstede yapmaya devam etmis ara ara bunu ogrendim asil sorun suki oglum biraz ozunde agresif ve cok duygusal duygulariyla bisey yaparken mudahale edilince kendinden gecer tenefus zili calmis anne diyo cama baktim acikti yanina gittim kendimi camdan atmak istedim intihar etmek istedim o ogretmendn nefret ediyorum ...ama hocamizi biliyorum sabirli ve mulayim bir insan eminimki derste yapma diye uyarmistir ama dinlemeyince atmistir simdi oglenden beri cok canim sikkin oglumla konustum birdaha boyle seyler dusunme sakin ha beni de uzme diye aglayarak sarildi bana ve tamam dedi ama korkuyorum cok ne yapmam lazim ne yol izleyeyim ne olur bana yol gosterin cok korkuyorum bu yasta bu dusuncenin aklindan gecmis olmasi bile beni urkutuyor....fikirlerinizi bekliyorum bayanlar cok tesekkur ederim simdiden...