- 17 Ağustos 2018
- 154
- 228
- 18
- 38
- Konu Sahibi Birisiyimiste
Allah yavrularimizi korusun.onu çok sevdiğinizi soyleyin hissettirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğu kandırmışsınız doktoru kandırmışsınız.psikiyatr cılık oynamışsınız ne bekliyorsunuz ki bu hatalarınızdan sonra o çocuktan.tek suçlu sizsinizArkadaslar prespektuste yan etkiler gorulurse hemen ilaci kesin yaziyordu ve o yan etkilerde intihar etme istegi ,kendine zarar verme girisimi,sinir ,asabiyet ,bagirarak konusma falandi bunlari hepsini gorunce biraktim ilaci asil sorun suku ilaci biraktiktan sonra ne hocasi ne oglum anladi sanki iciriyormus gibi yaptim oglum ctigini sandi hocasina soylemedim oda kullandik sandi ama ogunden sonra hic sikayet etmedi cocugumu htta sorunca gayet iyi dedi ama aradan 3 yil gecti ogunleri coktan geride biraktik artik buyudu ve akilli olgunlasti gibi yani yasina gore artik.ama bugun osekilde dusunmesi beni korkuttu
Son cümlenize katılıyorum.Ben öğretmene takildim daha çok. neden çöpe atmış uyarsin dinlemiyorsa elinden alip tenefuste veririm desin.cope atmak nedir yaa.benim cocugumda hiper aktif.evde en ufak bir azarlamamizda keske olsem diyor.en sevdigi seyde aile resimlerimizi cizmektir.asla tahammul edemem boyle bir davranışa. o resim cizilirken annenin babanin mutlulugunu gormenin heyecani sariyor benim yavrumu tam bir hayal kirikligi cocuk icin.bu arada benim oglum 6 yasinda asiti hassas ve kirilgan icinde ofke bombasiyla yasiyor.ne bileyim ogretmenlerde egitim ve tedavi gorsun bence.
Ceyceycim suçlu aramanın veya anneye;çocuğu kandırmışsınız doktoru kandırmışsınız.psikiyatr cılık oynamışsınız ne bekliyorsunuz ki bu hatalarınızdan sonra o çocuktan.tek suçlu sizsiniz
tun konuyu okumadım ılk bır ıkı sayfaya göre yorumladım.anne baba olmak basit olmamalı bu kadar ama.çaba gerektiriyor araştırma gerektırıyor fedakarlık gerektırıyor.insanlara hoş gözükmek ve skor için ha babam yeni çocuklar dünyaya getiriyoruz ama onlara yetemiyoruz derim ben naçizane kendi fikrimce.senin kadar bilgim olamaz zaten bu konular da ama ben bılmedığimi ulaşabıldığım her konuda ki uzmana sorarım kompleks yapmadan .diğer ebeveynlere de şiddetle tavsiye ederimCeyceycim suçlu aramanın veya anneye;
'suçlu sensin' dememizin kimseye bir faydası yok.
Eminim konu sahibi de olayların bu noktaya geleceğini öngöremedi.
Ruh sağlığı yerinde hiç bir anne bile,isteye evladına zarar vermez.
Konuyla ilgili bilgi eksikliği ve etraflı düşünememek sebep olmuş buna.
Öğretmenin de yaklaşımı hatalı ama o ayrı bir konu.
En azından konu sahibi geç de olsa hatasını fark etmiş,buraya konu açıp bir sürü değerli tavsiye aldı.
Bundan sonraki süreçte ona destek olup iyi dileklerimizi gönderelim,ne dersiniz?
Bu yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum.tun konuyu okumadım ılk bır ıkı sayfaya göre yorumladım.anne baba olmak basit olmamalı bu kadar ama.çaba gerektiriyor araştırma gerektırıyor fedakarlık gerektırıyor.insanlara hoş gözükmek ve skor için ha babam yeni çocuklar dünyaya getiriyoruz ama onlara yetemiyoruz derim ben naçizane kendi fikrimce.senin kadar bilgim olamaz zaten bu konular da ama ben bılmedığimi ulaşabıldığım her konuda ki uzmana sorarım kompleks yapmadan .diğer ebeveynlere de şiddetle tavsiye ederim
Çocuğunuzda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu varsa çocuğunuz dürtüseldir yani o an içinden ne geliyorsa onu yapmak isteyecek ve zorlayacaktır 1 hafta ilaç kullanımı ile nasıl hem etki hem yan etki gördüğünüzü anlamadım ortalama 2 haftada etki çıktığı gibi ilaç yan etkileri daha geç çıkar . En yakın zamanda çocuğunuzu çocuk ergen psikiyatristine götürmeniz gerekiyor bir anlık dürtüsellikle herşey daha kötüleşmedenBayanlar merhaba sorunum var soyleki 10 yasindaki oglum...once biraz bahsetmek istiyorum 1.siniftayken hiperaktif ve dikkati daginik diye pedagoga goturmustum ilac vermisti 1 hafta kullandik okuldaki durumu duzelmisti akilli uslu bir cocuk olmustu ama ben yan etkilerini gormeye baslayinca ilac 1 hafta sonra vermeyi birakmistim....gelelim bugune suan 4.sinifa gidiyor bugun okulda bana bir hediye yapmak istemis cok ugrastim diye agliyor cocugum ogretmeni cope atmis sormadan ama agzini arayinca derstede yapmaya devam etmis ara ara bunu ogrendim asil sorun suki oglum biraz ozunde agresif ve cok duygusal duygulariyla bisey yaparken mudahale edilince kendinden gecer tenefus zili calmis anne diyo cama baktim acikti yanina gittim kendimi camdan atmak istedim intihar etmek istedim o ogretmendn nefret ediyorum ...ama hocamizi biliyorum sabirli ve mulayim bir insan eminimki derste yapma diye uyarmistir ama dinlemeyince atmistir simdi oglenden beri cok canim sikkin oglumla konustum birdaha boyle seyler dusunme sakin ha beni de uzme diye aglayarak sarildi bana ve tamam dedi ama korkuyorum cok ne yapmam lazim ne yol izleyeyim ne olur bana yol gosterin cok korkuyorum bu yasta bu dusuncenin aklindan gecmis olmasi bile beni urkutuyor....fikirlerinizi bekliyorum bayanlar cok tesekkur ederim simdiden...