- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.021
- 448
- 35
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
Bu gidişle ailecek bize psikolog yolları görünüyor :) ya ben sabırlıyımdır babası da öyle ama sabır falan bırakmadı artık. O kadar gereksiz tutturmaları var ki. Bilmiyorum istediğim tek şey sağlıklı bi birey olması :)Aynı benim oğlumu anlatmışsınız. Ama bej onı pedagoga götürmek yerine kendimi psikoloğa götürerek çözebileceğimi düşünüyorum. Çünkü geceleri uyutmuyor ve ben uyku arası çok sinirleniyorum. Kuzuma bağırıyorum bazen
Dün gece mesela 4 te uyandı ve bi türlü uyumadı 6 da artık bağırdım çok fena korktu.Siz de fevriyseniz çocuğun inat dönemiyle çarpışınca bu manzara çıkıyor genelde. Bugün kendimi affettirebilnek için içsel olarak,saatlerce oyun oynadım,yollarsa koştuk,parkları gezdik vs.
Öpüştük koklaştık iyice uyuttum.
Mesela ben böyleyim malesef annemden kalma hatalarla.
Bu Arada kendimde iki yıl pedagojik eğitim aldım ama terzi sökük meselesi sanırım. Okulun ilk zamanları etkinlik yapmak istemeyince sınıftan çıkmaya çalışıyordu onu bırakmış öğretmenine de bir kere vurmuştu birdaha hiç vurmamış arkadaşlarına zaten vurmaz. Yaşıtlarıyla problemi Yok derdi bizle :/yasiyla alakali:) benim kucuk 4 yasinda ,o da aynen sizin ufaklik gibi.yap diyince isine gelirse yapiyor,yapma diyince illa yapiyor:))
kuralli ve net olmak lazim.pedagog baska sey demiyor.yanı bence sabirla bekleyin.ogretmeniyle konusup okulda onunla bu olaylari konusmasini isteyebilirsiniz.ogretmenler dogru ogretmense cocuk ustunde etkili
Ama söyle bişey var zaten oyun oynuyoruz mesela oyunda birden oyunu bozuyor inatlaşıyor küsüp gidiyor iletişimi koparıyor. Ben kızımı boşlamamak adına yemeği bile onunla yapıyorum çorbayı ona karıştırıyorum yada salata malzemelerini o yıkıyor tabakları o koyuyor en basitinden ama bi anda deli damarı bi atıyor vay haline. Kızdığım seyleri çok iyi bildiği halde beni kızdırmak için gözüme baka baka yapıyorBence bebekle alakalı
Sanki sizin ona kızmanız söylenmeniz vs ilgi gibi geliyor
Kreşte çocuk gelişimci ya da rehberlik varsa önce ona sorsanız o kızınızı tanır hem
dedigim gibi kesin tavrinizi koyun(vurmayacaksin,bagirmayacaksin gibi)sonra sabirli olup dikkatini dagitmak gerek.Bu Arada kendimde iki yıl pedagojik eğitim aldım ama terzi sökük meselesi sanırım. Okulun ilk zamanları etkinlik yapmak istemeyince sınıftan çıkmaya çalışıyordu onu bırakmış öğretmenine de bir kere vurmuştu birdaha hiç vurmamış arkadaşlarına zaten vurmaz. Yaşıtlarıyla problemi Yok derdi bizle :/
Ama söyle bişey var zaten oyun oynuyoruz mesela oyunda birden oyunu bozuyor inatlaşıyor küsüp gidiyor iletişimi koparıyor. Ben kızımı boşlamamak adına yemeği bile onunla yapıyorum çorbayı ona karıştırıyorum yada salata malzemelerini o yıkıyor tabakları o koyuyor en basitinden ama bi anda deli damarı bi atıyor vay haline. Kızdığım seyleri çok iyi bildiği halde beni kızdırmak için gözüme baka baka yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?