• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peg prego ikiz arabasi kullanan var mi?

firmament34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
38
0
86
İstanbul
arkadaslar ikizlerime pek prego ikiz arabasi almayi dusunuyorum. bastonlar daha az yer kapliyo diye baston istiyordum ama bunun tutma yerininde kisalmasi daha ince gorunmesi bastonlardan daha kullanisli gibi geldi. cok ince oluyo biraz kare gibi merak ettigim normal bagajli bir arabaya rahat sigiyormu eger sigiyorsa super cunku ustune de esya koyulabilir inceliginden oturu. bastonlar sigiyor ama uzun ve kabarik oluyor. bide 4 teker olmasi saglamlik acisindan dezavantajmi yani ortasindan bel verme gibi birsey soz konusu olabilir mi? bana gore en hafif ikiz arabasi cok rahat suruluyo tasimasi daha kolay. bu konuda goruslerinizi paylasabilir misin? yardimci olusaniz sevinirim.

Merhaba,
ben de geçen ay ikiz rabası aldım satıcı ısrarla pregoyu tavsiye etti. kaldırdım tek elle kapatma açma çok kolay ve hafifti. ama ben kafaya mclaren koyduğum için onu aldım.

ben 600 tl verip koltukları çıkıyor, araba koltuğu oluyor, sade kasa bagaja sığar diye ,birazda görünüşe aldanıp Firstwheels aldım.. ama malesef arabanın bagajında çok yer kaplıyor.. alışverişte mesela markete gittiniz bagajdan araba çıka,r gez geri gel ,araba koy , poşet koy ok..amaaaa ikinci bir pazar market gideceksin yandın.. poşet çıkar, araba çıkar ,poşetleri geri koy gez gel. poşetleri çıka,r arabayı koy, poşetleri koy..gınaaaaa geliyo.. sonra gidip 100 tl verdim ikiz baston aldım.. katla koy bagajın bir kenarına ohhhh... dünya varmış dedim... peg perego da çok pahalı o kadar para verip benimki gibi bi kenarda durmasın... tabi ki karar senin... iyi incele iyi düşün.... maddi durumunu bilmiyorum ama 3 yıl için okadar para vermeye değermi değerlendir... buda benim tab-vsiyem ve tecrübem..

İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR BİRAZ KARŞIK OLDU

Back
X