• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek yakinda

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Yine geldik bir diyet seruveninin basina.
Yine, yeniden ve son kez (insallahu teala) diyet seruvenine baslayacagim.
Bu alani kendime parselledim. Uc vakte kadar diyete baslamazsam hayriniza durtuveriniz.
Soyle en az bir 10 kilocuk vermem lazim. Sosyal medyanin ve youtube'un, her dakika itinayla gozumun icine soktugu tariflere, herifimin hani tatli yok mu bugun diye sorguladigi bön bakislara ve anne cikolata diye etrafimda dolanan insan yavrularina hitaben 'aman sen cok yeme dokunur! dur ben yiyeyim' diyen korumaci anne tavirlarima ragmen bu isi basarmam icin bir destek sart.
Bu zorlu yolculukta bana destek olacaklara simdiden minnetlerimi sunar. Diyete hazirim dedigim an donmek uzere mutfagin yolunu tutarim.
Saygilar, sevgiler.

Yine geldik bir diyet seruveninin basina.
Yine, yeniden ve son kez (insallahu teala) diyet seruvenine baslayacagim.
Bu alani kendime parselledim. Uc vakte kadar diyete baslamazsam hayriniza durtuveriniz.
Soyle en az bir 10 kilocuk vermem lazim. Sosyal medyanin ve youtube'un, her dakika itinayla gozumun icine soktugu tariflere, herifimin hani tatli yok mu bugun diye sorguladigi bön bakislara ve anne cikolata diye etrafimda dolanan insan yavrularina hitaben 'aman sen cok yeme dokunur! dur ben yiyeyim' diyen korumaci anne tavirlarima ragmen bu isi basarmam icin bir destek sart.
Bu zorlu yolculukta bana destek olacaklara simdiden minnetlerimi sunar. Diyete hazirim dedigim an donmek uzere mutfagin yolunu tutarim.
Saygilar, sevgiler.
Anlatım şeklinize haytan kaldım. Merak etmeyin yalnız değilsiniz Kendinizi motive edin ve asla pes etmeyin neler neler başarmış biz kadınlar bunlarımı halledemiycez merak etme gidicek o kilolar yeterki kararlı ol vazgeçme👍💝

Evden calisiyorum tum gun popo uzeri :KK53: vakit hak getire. Hem disari hem eve bisiklet aldim pek kullandigim da yok :bicak:

gene topladin eve bisiler dimi :KK48:

ben de evden calisiyorum ama yakin bir spor salouna gidiyorum, yoksa evden cikmaya hic bir bahanem kalmiyor. yetti artik.

bisiklet guzel ama ya

gene topladin eve bisiler dimi :KK48:

ben de evden calisiyorum ama yakin bir spor salouna gidiyorum, yoksa evden cikmaya hic bir bahanem kalmiyor. yetti artik.

bisiklet guzel ama ya
Spor salonu harika. :rapci: sen cok iyisin ya yillardir takip ediyorum kilon hep ideal. :KK9:

Spor salonu harika. :rapci: sen cok iyisin ya yillardir takip ediyorum kilon hep ideal. :KK9:

yok ya,

bir verdim guzel, aldim sonra geri,

simdi yine verdim, daha 1 yildir iste, korumadayim.

ama ozellikle kisin bozmaya cok meyilliyim, yazin gene enerjim yuksek oluyor da :)

sen de iyi gidiyorsun aslinda dukanla falan, seviyorsun oyle seyleri.

Yok ya dukan psikolojimi bozuyor. Verirken iyi de korumasini bi turlu yapamadim.
Dengeli bi duzen oturtmak istiyorum basaramiyorum. Takimlar da kapandi kaldim iyice :27:

7 mart!!!
Basligi 6 subatta acmisim neyse ki 1 ay sonra, bugun diyete baslayabildim :)

Sabah 1 yumurtayi 23 gr beyaz peynirle omlet yapip yedim.
Yanina da tb ekmek yedim.
1 bardak da filtre kahve ictim SEKERSIZ.

Hedefim 1000 kalori. Normalde hizli kilo vermeye karsiyim ama ramazana kadar 4 kilo hedef koydum kendime.

72 kiloyla basliyorum, hadi bismillah :spor:

7 mart!!!
Basligi 6 subatta acmisim neyse ki 1 ay sonra, bugun diyete baslayabildim :)

Sabah 1 yumurtayi 23 gr beyaz peynirle omlet yapip yedim.
Yanina da tb ekmek yedim.
1 bardak da filtre kahve ictim SEKERSIZ.

Hedefim 1000 kalori. Normalde hizli kilo vermeye karsiyim ama ramazana kadar 4 kilo hedef koydum kendime.

72 kiloyla basliyorum, hadi bismillah :spor:
Hemen hemen aynı kilodayiz ben 75 kiloyum...boyum 164..artik Bende diyetten bıktım surekli kilo.alip vermekten ..4 5 ay çabalıyorum bütün kilomu veriyorum 1 yıl geçmeden hop verdiğin kilonun üstüne +3 kilo ile tekrar diyete basla ..yokmu bu işin sonu bıktım yaa..64 kilo ile başladığım diyet serüvenine 10 yılda 75 kilolara geldi..bazen diyorum kendi halime kalsaydım daha mı iyiydi....neyse dediğin gibi yine bir diyet işinin başındayız umarim bu sefer son olur...arkadas olabiliriz hedefim ramazan a kadar 5 kilo vermek..ramazan da ya sabit kalmak yada bayrama 68 i görebilmek...

Back
X