Peki nasıl kurtulacağız?..

Hırsızı, katili, bölücüyü, onca masumun ahını alanları destekleyip kendisini hak gözeten inançlı müslüman sanan ne çok tip var.. Öbür dünyada en az bunlar kadar bunları destekleyenler de hesap verecek. Elbette ki hak yerini bulacak kaçınılmaz adalet işleyecek ve biz kurtulacağız.

Gerçekten sormak istiyorum hükümet yandaşlarına her mantıklı insan biraz düşünür sürekli devletin her alanında girdiklerini ama temizleyeceklerini söyleyen, 5 sene öncesinde kurdukları kumpaslarla dosyalar hazırlayan, her çıkışında paralelin bir suçunu gözler önüne serip inlerine girdik diyen hükümet ve Erdoğan daha yeni mi haberdar oluyormuş bunlaruın varlığından. Demek ki polisin içine, yargının içine, ülkeniniç işine parareli sokan ikinci birhükümet yaratanın da kendi olduğunu itiraf etmiş olmuyor mu, 12 senedir buna göz yumduğunu hepsini bile bile koruduğunu, insanların onlar yüzünden suçsuz yere hapis yatırdıklarını itiraf etmiş olmuyor mu. Cemaat ile kankayken darbeciler dediği, evlerinden cdler çktı diyen Erdoğan cemaat ile kötü olunca mı ancak aklayabildi orduyu. O zaman şunu sormuyor musunuz nasıl sen bu adamlara o zamanlar darbeci dedin,hak yedin boşuna hapis yatırdın ortak oldun diye? çkarlar çatışınca mı bu insanların masum olduğunu anladım diye sormaz mı bir insan ya. Aynen Bekir beyin dediği gibiher paralelin bir açığını söyleme kendini de ihbarı değil midir Erdoğan'ın..

Ya ben oy hırsızlıkları olduğu sürece kurtulabileceğimizi sanmıyorum. Paranoyaklık mı bilmiyorum ama bence bizim düşündüğümüzden daha büyük çapta bir olay dönüyor bu konuda. Seçsis gibi bir programda bir full yetkiye bakar oylarla istediğin gibi oynamak.

Ya ben oy hırsızlıkları olduğu sürece kurtulabileceğimizi sanmıyorum. Paranoyaklık mı bilmiyorum ama bence bizim düşündüğümüzden daha büyük çapta bir olay dönüyor bu konuda. Seçsis gibi bir programda bir full yetkiye bakar oylarla istediğin gibi oynamak.

Bencede pek kurtulus yok. Amerika ile arasi iyi oldugu süreçte (ki amerika diktatörlere bayiliyor), hiç ama hiçbirsey degismez. Baksana arap dünyasina, ordaki diktatörler 20,30, 40 yil basta kalmislardir. Iranda halen devam ediyor. Artik toplum o kadar kutuplasti ki, asla bir olup erdogan devrilmez. En fazla ne olur? Erdogan biraz köseye çekilir ve bilal basbakan/cumhurbaskani olur.

Arkadaşlar kalmasın tamam...
Ama hangi muhalefete kalacak bir söyleyin ya?
Koltuklarina yapışan kalan Kemal Kılıçdaroğlu na mı, keza ondan farkı olmayan Devlet Bahceli ye mi?
Genç kan lazım.. Siyasete genç ve temiz kan.
Gecen gun izledim eskilerden bir açık oturum, Demirel, Erbakan, Ecevit, Mesut yılmaz bir de sanırım Türkeş vardı oturumda.
Birbirlerine ne kadar saygılı davranıp soru yoneltiyorlardi hayran kaldim.
Simdi ise mecliste hir gür kavga yumruk..
Bu şekilde olmamalı bir seyler değişecekse burdan baslanmali.

Bencede pek kurtulus yok. Amerika ile arasi iyi oldugu süreçte (ki amerika diktatörlere bayiliyor), hiç ama hiçbirsey degismez. Baksana arap dünyasina, ordaki diktatörler 20,30, 40 yil basta kalmislardir. Iranda halen devam ediyor. Artik toplum o kadar kutuplasti ki, asla bir olup erdogan devrilmez. En fazla ne olur? Erdogan biraz köseye çekilir ve bilal basbakan/cumhurbaskani olur.

Aynen ya, geçen onedio'da yolsuzluk yapan diktatörleri paylaşmışlardı, ortak noktaları çalmaları ve 30 yıldan aşağı olmamalarıydı. İçimi derin bir keder kapladı :(

Şu tapeler ortaya çıkmasaydı Bilal'i ben de düşünürdüm ama belli ki babasındaki etkileyicilik onda yok.

Aynen ya, geçen onedio'da yolsuzluk yapan diktatörleri paylaşmışlardı, ortak noktaları çalmaları ve 30 yıldan aşağı olmamalarıydı. İçimi derin bir keder kapladı :KK43:

Şu tapeler ortaya çıkmasaydı Bilal'i ben de düşünürdüm ama belli ki babasındaki etkileyicilik onda yok.
Tabi yine Allah bilir ama ben bir 30 senelik ömrü olacağını düşünmüyorum.Ne kadar hasta olduğu yüzünden belli.

Tabi yine Allah bilir ama ben bir 30 senelik ömrü olacağını düşünmüyorum.Ne kadar hasta olduğu yüzünden belli.

Belki normal bir vatandaş olsa evet ama inanılmaz güzel bir bakımdan geçiyor, düzenli check up'lar, beslenme programları...Kolay kolay ölmez bence o.

Arkadaşlar kalmasın tamam...
Ama hangi muhalefete kalacak bir söyleyin ya?
Koltuklarina yapışan kalan Kemal Kılıçdaroğlu na mı, keza ondan farkı olmayan Devlet Bahceli ye mi?
Genç kan lazım.. Siyasete genç ve temiz kan.
Gecen gun izledim eskilerden bir açık oturum, Demirel, Erbakan, Ecevit, Mesut yılmaz bir de sanırım Türkeş vardı oturumda.
Birbirlerine ne kadar saygılı davranıp soru yoneltiyorlardi hayran kaldim.
Simdi ise mecliste hir gür kavga yumruk..
Bu şekilde olmamalı bir seyler değişecekse burdan baslanmali.

Değil mi? Eskileri nasıl arar olduk. Gerçekten Türk siyaseti şu 13 yıl kadar çirkin, seviyesiz ve her adımı vatan aleyhine atılan bir siyaset şekli görmedi.

Genç kan konusunda da hemfikirim, gezi olaylarında biri çıkar dedik ama olmadı maalesef.

Valla şifa dileyemeyeceğim rozum. Normalde hümanist bir yapım vardır ama bu şahıs benim kimyamı bozuyor.

Valla şifa dileyemeyeceğim rozum. Normalde hümanist bir yapım vardır ama bu şahıs benim kimyamı bozuyor.
Valla benim içimdeki hümanizmi de alıp götürüyor:KK53:
Belki normal bir vatandaş olsa evet ama inanılmaz güzel bir bakımdan geçiyor, düzenli check up'lar, beslenme programları...Kolay kolay ölmez bence o.
En iyi bakımın bile çok hasta birine 30 yıl vereceğini düşünmüyorum ben.Tıbbın da sınırı var.Kaldı ki benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla gittikçe kötüleşiyor.Aman neyse ne işte,30 yıla gerek yok zaten önümüzdeki 5-10 yılda bile ülkeyi nerelere sürükleyecek Allah bilir.

Valla benim içimdeki hümanizmi de alıp götürüyor:KK53:

En iyi bakımın bile çok hasta birine 30 yıl vereceğini düşünmüyorum ben.Tıbbın da sınırı var.Kaldı ki benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla gittikçe kötüleşiyor.Aman neyse ne işte,30 yıla gerek yok zaten önümüzdeki 5-10 yılda bile ülkeyi nerelere sürükleyecek Allah bilir.

12'si bitti ama ya 18 yıl kaldı gibi düşün :) Çok hasta da değil bence ya kanserdi bir ara ama kolonunu kestiler, atlattı.

Back
X