Peki Nerede Doğuracağiz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben istanbul bağcılar madicine hosp. de dr tuba acet hanfendının hastasıydım ve hastaneden ozellıklede drumdan cok memndum sezeryanla dogum yaptım ve ucretı 1500 du geyette ıyıydı be cok memnun kaldım ılgı ve alaka superdı tavsıye ederım :kahve:

Kizlar ben izmirde yasiyorum ve özel dr gidiyordum ama bircok arkadasimdan Özel hayat hastanesini duydum orada dogum yapan en az 5 kisiyle konustum ve hepsi cok memnun.ve muayneye ssk lilar kurus ödemiyor dogumda 200 falan yanlis hatirlamiyosam.Cok lüks biyer degil ama sadece kadin dogum üzerine orasi cok tecrübeli ve ilgiliymis dr.lari ben 11 haftamdayim ve yarin oraya muayneye gidicem kismetse.yine bilgi veririm kizlar.

Kizlar ben izmirde yasiyorum ve özel dr gidiyordum ama bircok arkadasimdan Özel hayat hastanesini duydum orada dogum yapan en az 5 kisiyle konustum ve hepsi cok memnun.ve muayneye ssk lilar kurus ödemiyor dogumda 200 falan yanlis hatirlamiyosam.Cok lüks biyer degil ama sadece kadin dogum üzerine orasi cok tecrübeli ve ilgiliymis dr.lari ben 11 haftamdayim ve yarin oraya muayneye gidicem kismetse.yine bilgi veririm kizlar.

Merhaba Iraz,
Bende izmirdeyim, eşim yakınlarda apandist ameliyatı oldu ve kent'te oldu. Çok memnun kaldık gerçekten, o yüzden Kent diye düşünüyoruz hep ama bu Hayat'ı da merak ettim.
İlk defa duydum açıkçası, nerede ?
Kent'te gittiğim dr çok yoğun o yüzden bazen düşündürüyor...

Merhaba Iraz,
Bende izmirdeyim, eşim yakınlarda apandist ameliyatı oldu ve kent'te oldu. Çok memnun kaldık gerçekten, o yüzden Kent diye düşünüyoruz hep ama bu Hayat'ı da merak ettim.
İlk defa duydum açıkçası, nerede ?
Kent'te gittiğim dr çok yoğun o yüzden bazen düşündürüyor...

Konak dogumun arkasinda otopark varya otoparkin tam arkasinda kaliyo.kime sorsan bilir.peki kent hastanesinde muayne ve dogum ücreti ssk lilara nedir?

Konak dogumun arkasinda otopark varya otoparkin tam arkasinda kaliyo.kime sorsan bilir.peki kent hastanesinde muayne ve dogum ücreti ssk lilara nedir?

Bilgiler için çok saol!
Kentte doğum fiyatı SSK ile 4.000 YTL civarı, vizitede 150 civarı.
bu fiyatın %25'ini ödüyorsun bedel olarak.

kızlar ilk doğumumda istanbul da yaşıyordum ve çapa tıp fak yaptım özel bir dıktorum da yoktu ama doğumumda başımda dörtdoktor vardı ve hepsi birbirinden ilgiliydi şimdi 8 yıl sonra 2. bebeğimi bekliyorum ve allah nasip ederse bu seferde ankaradayım ve hacettepeyi düşünüyorum her şey yolundaysa normal doğum düşünün ve devlet hastanelerini tercih edin derim

izmir hayat hastanesinde sigortalılar normal ve sezaryen doğum ne kadar kesin bilgi edidin mi IRAZ?
ben asönsör civarındayım.şimdiki doktorumun muayahanesi buca da ve buca ssk da görev yapıyor.ama hamilelik ilerledikçe kontrolllere gitmek zor olacak diye düşünüyorum ve başka bir yer aramaya başladım.
HAYAT HASTANESİ ni biliyorum ve bana yakın.Eğer sen doktorundan ve hastaneden memnun kaldığını söylersen bende oraya gideceğim...
Senden haberleri bekliyorum.

Son düzenleme:
IRAZ gittin mi acaba hastaneye?Gittiysen düşüncelerini almak isterim.

ben medipolde yapıcam inş.drum leyla hanım.ücret emekli sandığı 1.800 ama sezeryan fiyatı bu tel edip öğrenebilirsin şartları

izmir hayat hastanesinde sigortalılar normal ve sezaryen doğum ne kadar kesin bilgi edidin mi IRAZ?
ben asönsör civarındayım.şimdiki doktorumun muayahanesi buca da ve buca ssk da görev yapıyor.ama hamilelik ilerledikçe kontrolllere gitmek zor olacak diye düşünüyorum ve başka bir yer aramaya başladım.
HAYAT HASTANESİ ni biliyorum ve bana yakın.Eğer sen doktorundan ve hastaneden memnun kaldığını söylersen bende oraya gideceğim...
Senden haberleri bekliyorum.

Citircim ben 2 gun önce gittim hayat hastanesine muayneye Isik hanim var.zaten ona asiri talep varmis.Ben inan cok memnun kaldim cok ilgili bi DR. ben 120 ytl verip özele gidiyordum o bana nasil aciklama yapiyorsa aynisini Isik Hanimda yapti.3 tane arkadasim orda dogum yapti ve cok memnunlar.SSk lilara normal dogum 250 civari sezeryan daha uygun 180 falan galiba yalan olmasin o civarda.Cok uygun yani.Tek sey isik hanima girmek icin sabah erken gidip sira aliyosun.7 gibi 9 da muayne basliyo o sirada biraz dolasir yada kahvalti edersin.a.s.

Bende Kent Hastanesi Yada çinarli Da Düşünüyorum.dr.um O 2 Hastane Ile Anlaşmali Ama Hala Daha Karar Veremedim Benim Için En önemlisi Allah Korusun Bebeğim Doğduğu Anda Bi Problem Olduunda Acil Müdahale Edilecek Teçhizatin Olmasi.

hayat hast. bana çok yakın aslında.iyi olur.ama sabahın 7 sinde sıra almak kotu.hafta sonları muayne olamıyor muyuz?
9 eylül üniversite hastanesinide düşünüyorum aslında iyi olmaz mı ?
offf cok kararsızım...

Ankara yüzüncü yıl semtinde bulunan 100. yıl hastanesi verdiği hizmetlerle dehşete düşürüyor. İlk gittiğimizde doktorun kaba saba ukalaca davranışları yetmiyormuş gibi 2. gidişimizde özellikle başka doktora gitmek istedikki aynı hareketlerle karşılaşmayalım. Bize verilen randevu saatinde oraya gittiğimizde doktor beyin yemekte olduğunu söylediler. Eşim durumu bildirmek üzere yetkili biriyle konuşmak istediğinde ise yetkili kişininde meşgul olduğunu söylediler. Yarım saat sonra yetkili biriyle görüşemeden doktor geldi. Ancak bu dr. birinciden daha kötü daha umursamaz tavır içindeydi. Hani SSK doktorları olurya akşama kadar hasta bakmış usanmış ama ne hikmetse acısını hastadan çıkarır. Bu özel hastanede ki tavırlarda aynı idi. Onlara bu cesareti veren muhtemelen SSK anlaşması. Birde doğum falan düşünüyorduk bu hastanede. Aman uzak dursun. Umarım bu şikayetim başkalarına yardımcı olur. Doğum için kesinlikle hatta önemli bir rahatsızlığınız falan varsa kesinlikle bu hastaneyi düşünmeyin.

şu anda 1 aylık hamileyim leyla altuntaşa gidicem çok tavsiye ettiler sezeryanmı oldunuz siz benim hamilelikle ilgili çok büyük endişelerim var

ben de burdaki hastanede dogum yapacagim..burda ozel ya da ssk gibi hastaneler yok..herkes dr un yazanesine gidiyor hastanelik isi olunca hastaneye gidiyor.ama ne yazik ki benim jinekologum dogumumu yaptirmayacak.burda oyleymis,o yuzden hastaneye gidecegim ordaki dr lar yaptiracak..cok ilgliler gercekten,o yuzden icim cok rahat,,,

Aranızda hiç Central Hospital' da doğum yapan ya da o hastane hakkında bilgi sahibi olan var mı? Teşekkürler şimdiden ...a.s.

burdaki anne adayları şimdi anne oldunuz mu:)

Arkadaşlar mrb.. bende 18 haftalığım Maltepe bölge hastanesinde nihal selin okyaltırığa gidiyorm.. ama cinsiyet için ayrıca bakmasını istedim ben ayrıca hiç bir hastama cinsiyet için bakmıyorm dedi ve moralim bozuldu. değiştirmeyi düşünüyorum ama iyi doktor bulmak çok zor...selin hanım hakkında bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen? kartalda oturuyorum çok hastane var ne dersiniz ?

Back
X