Doğuma Hazırlık peki siz olsaniz oglunuza hangi ismi verirdiniz en buyuk kararsizlik bu imis:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
slm KIZLARR O GUZEL MUCIZEYE ISIM VERMEK ZATEN EN GUZEL MUTLULUKLARDAN BIRI PEKI YA HICBIR ISMI BEGENMEMEK NEYIN NESII HALA BI ISIMDE KARAR VEREMEDIK YANII EVET BU DIYEMEDIM SIZ OLSANIZ NE OLSUN ISTERDINIZ BENIM KARARSIZ KALDIGIM ISIMLER BUNLAR...............EYMEN,MIRAC,ALTUG,EVREN,OGULCAN,CAGAN BUNLAR AKLIMDA OLANLAR SIZLERIN AKLINDA VARSA DEISIK GUZEL ISIMLER PAYLASIRMISINIZ

slm KIZLARR O GUZEL MUCIZEYE ISIM VERMEK ZATEN EN GUZEL MUTLULUKLARDAN BIRI PEKI YA HICBIR ISMI BEGENMEMEK NEYIN NESII HALA BI ISIMDE KARAR VEREMEDIK YANII EVET BU DIYEMEDIM SIZ OLSANIZ NE OLSUN ISTERDINIZ BENIM KARARSIZ KALDIGIM ISIMLER BUNLAR...............EYMEN,MIRAC,ALTUG,EVREN,OGULCAN,CAGAN BUNLAR AKLIMDA OLANLAR SIZLERIN AKLINDA VARSA DEISIK GUZEL ISIMLER PAYLASIRMISINIZ

Benim oğlum olsaydı kesinlikle MERT koyucaktım. ama kısmet diilmiş. ama altuğ ve eymen güzel isimler:86::86:

evet en zor iş isim seçmek ben oğlum doğuncaya kadar doruk diye düşündüm sonra elime alınca nedendir bilmem eymen geldi aklıma eymen oldu. sende kucağına alınca içinden geçeni koy bence

insallah en kisa zaman da mert seninle olurr tsk ederim fikrin icin hepsi cok guzel of yaa

Aman istemem allah isteyenlere versin inşallah. dünyalar güzeli iki tane kızım var allah onları bana bağışlasın yeter. bence sevdiğin isimleri kura yap çek. ben kızlarımınkini öyle yapmıştım tavsiye ederim.

oğlum olursa ömer ismini koymak istiyorum eskiden ayaz,rüzgar,doruk ,kayra gibi isimler hoşuma giderdi son 1aydır ömer :)

ben henüz nişanlıyım ama ilerde inşallah oğlum olursa adını Bera koymak isterim. isimlerin anlamlarıda çok önemli.sırf kulağa hoş geliyo diye anlamı kötü bir isim koyulmamalı bence. ben çağan ismini çok beğenirdim ama anlamının deve hörgücü olduğunu duymuştum..

çağan isminin anlamı bayram,şenlik demek biz çok beğenmiştik eşimle ama soyismimiz şahan o yüzden koymuyoruz

Eymenn ismine bayıldım cok degisik cok güzel birde kızınız olur onada eylem koyarsınızz süper olurr:52:

Senin seçtiğin isimler de birbirinden güzelmiş :)
Benim düşündüğüm isimler mete, rüzgar, eren, efe, berkay..

cok saolun kizlarr sanirsam eymen olacak sizlerde genelde en cok eymeni begenmissiniz cok tsk ederim yorumlar icin sizi seviyorummm

bende oğlusumn ismini yusuf bera veya yusuf sadi koymayı düşünüorm karar veremedk hala:)sizce hangisi daha ii kızlar?

eşinle kendi adının ismini karıştırabilirsin :) mesela nişanlımın adı tuğrul benim rabia biz ilerde oğlumuz olursa tuğra koymayı düşünüyoruz :69::69::69::69:

Back
X