evet güzelmiş uyumlu olmus canm,ama bizim ismimizden bişi çıkarmı bilmiorm ahmet&gonca:)
ewt ikisini karıştırmak zor olur uydurmak canım ama ben eren,emre,kaan,buğra isimleri hoşuma gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet güzelmiş uyumlu olmus canm,ama bizim ismimizden bişi çıkarmı bilmiorm ahmet&gonca:)
yusuf bera yı beğendim
yusuf berat nasıl olur??
ewt ikisini karıştırmak zor olur uydurmak canım ama ben eren,emre,kaan,buğra isimleri hoşuma gidiyor![]()
eymen veya miraç olabilir....
beratın anlamı nedir canm?
berat: 1. Resmi belge, imtiyaz belgesi. 2. Osmanlıda bir kimseye verilen nişan, rütbe veya toprak imtiyazını gösterir belge.
arapça kökenli, berat kandili de var.
bende Yusuf ismini çok seviyorum ilerde oğlum olursa bu ismi koymak isterim. çok klasik, sıradan, belki her 10 kişiden 7 sine bu isim konmuş olabilir ama çok çok seviyorum.. nedense şimdiye kadar hangi Yusuf ismine sahip olan kişileri tanıdıysam nedendir bilmem hep olumlu izlenimler yaratmıştır bende ve düzgün karakterli olduklarına şahit olmuşumdur . bunun farkına vardığımdan bu ismi çok seviyorum. bence isimlerde kişiliği az da olsa etkiliyor..
ayrıca hem peygamber adı (onun ahlakında onun yakışıklılığında olmasını isterim) hemde kulağa çok hoş gelen bir ad dinlendirici harflerden meydana geliyor (yani oturaklı harfler yok ş, ç ,t, k, p,..)
![]()
![]()
hangi ismi koyarsan koy yanına ek isim olarak bu adı koymanı tavsiye ederim canım![]()
kerem ismi düşünmezmisin çok güzel ben olsam kerem veya baran koyardımslm kızlarr o guzel mucızeye ısım vermek zaten en guzel mutluluklardan bırı pekı ya hıcbır ısmı begenmemek neyın nesıı hala bı ısımde karar veremedık yanıı evet bu dıyemedım sız olsanız ne olsun ısterdınız benım kararsız kaldıgım ısımler bunlar...............eymen,mırac,altug,evren,ogulcan,cagan bunlar aklımda olanlar sızlerın aklında varsa deısık guzel ısımler paylasırmısınız