Biz yeni evliyiz. Eşim evde sürekli sevgi gösterilerinde bulunur, beni güldürmek için komik komik şeyler yapar iltifatlar eder bana çocukmuşum gibi davranır yani hoşuma giden şeyler..
Ancak evin kapısından çıktığımız anda 180 derece değişir bu adam. Mesela çok ağır takılır, bazen elimi tutmayı akıl edemez, böyle relax takılırız hatta zaman zaman tartışırz neden böyle uzak davranıyorsun diye. Yani bilmiyorum acaba ben mi abartıyorum dışarıda bu şekilde davranmak abes mi geliyor anlamadım((
Sizde de aynı şeyler oluyor mu???
demek ki annelerde tam tersi durum :))
geçen bir yere gidiyoruz elini tutuyordum tam anahtarı mı alacaksın dedi güldü verdi bıraktım. Sonra o tutmaya çalıştı bıraktım ben de aynen onun gibi. O bunu yaptığının farkında değil sorduğum zaman da diyor ki işte ben sevmiyorum dışarıda ergenler gibi çok birbirimize yapışmamızı diyor ama çoğunlukla tutuyor da tutmadığı zamanlar da oluyor markete gittiğimizde aklının estiği tarafa gitmesi falan oluyor :)
evde nasılsak dısarda da oyleyız hatta yapısık ıkız gibi gezmesini çok severız :))
bence erkekten erkeğe fark edıyor bunu durum..
6yıldan beri tanıyorum eşimi 3yıllık evliyim..
çok çok severek yani aşk evliliği yaptık belkide ondandır..
hemde internet aşkıokeyde ortimdi şimdi hayatımın ortisi oldu
sizede masallah ozamanMaşallahh bizim de internette tanışmayla oldu :)))
Çok şükür sevgisinden şüphe etmedim aslaaa ama bu huyundan nefret ediyorum işte :))
çok da üzülme bence...
dışarıda iyi olup da evde soğuk, mesafeli olmasından iyidir.:)))
bizim arkadaşlarımız vardı... birileri varken ya da dışarı çıktıklarında "canım, hayatım.." diye konuşurlar, birbirlerinin ellerini bırakmazlardı. ama evdeyken adam arkadaşımın yüzüne bile bakmazmış ve çok da ters davranırmış..ama dışarıda bir gör, yeni flört etmeye başlamışlar sanırsın.
mersa_liz ne kadar salaklarmis sizin arkadaslar, adamda sizofreni hastaligi varmistir muhakkak, yani hic bir normal insan disarida canim cicim, iceride kadina zulüm etmez, cok sacma bir örnek olmus bu simdi.
Canim o light erkek falan muhabbetleri hala varmi?
Benim hatirladigimda bu 30 sene önce cok modaydi, ve erkekler kendi aralarinda lightmisin oglum falan diyordu, hatta cocuklar duymasindada (dizi) söylenirdi.
Aradan 30 veya 20 sene gecmis, senin kocan ve arkadaslari orada kalmislar beyin olarak.
Yok canim, gayet normal hele yeni evliler illaki elele dolasirlar, zamanla oda alisacak, merak etme.
Orasi Türkiye`in neresi? Yani hangi bölgesinde yasiyorsunuz? Belki doguda veya köylerde tabiki daha yayginlasmadi ama büyük sehirlerde kimse böyle seyleri kafaya takmaz.
ılk zamanlarda bızımkıde ağır abı takılanlardandı
gerçı hala öyle ama..
elele tutuşuruz o sorun olmuyor ama benım yanımda yüzünde gülücük eksık olmayan adam bı arkadaşını görünce
yüz ıfadesı hemen değışıyorsert abı bakışları atar hemen
konuşması bıle değışır tanıyamıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?