Peki sizde de aynı durum mu söz konusu?

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Biz yeni evliyiz. Eşim evde sürekli sevgi gösterilerinde bulunur, beni güldürmek için komik komik şeyler yapar iltifatlar eder bana çocukmuşum gibi davranır yani hoşuma giden şeyler..
Ancak evin kapısından çıktığımız anda 180 derece değişir bu adam. Mesela çok ağır takılır, bazen elimi tutmayı akıl edemez, böyle relax takılırız hatta zaman zaman tartışırz neden böyle uzak davranıyorsun diye. Yani bilmiyorum acaba ben mi abartıyorum dışarıda bu şekilde davranmak abes mi geliyor anlamadım ((
Sizde de aynı şeyler oluyor mu???

Biz de böyle şeyler olmuyor.
Eşinizle konuşunca ne diyor,mutlaka bir sebebi vardır.
Tartışmak yerine sorun bakalım neymiş sebebi.

oluyor canım olmazmıı beni deli ediyor aynen bizde dediğin gibiyiz evde süperiz ama dışarıya cıkınca elimden tutmaz uyuz olurum.yanımızdan el ele gecen bi çift görünce de dürterim bi , bak gör de örnek al diye hatta gecen gün tartıstık ufaktan sevmiyorum ben öyle yapmacık hareketleri dedi neden yapmacık olsunki el ele yürümek filan dedim ama alıstıramadım ama babamda tuhaftır annem sevmezdi el tutmayı babam zorla tutardı

Demek ki annelerde tam tersi durum :))
Geçen bir yere gidiyoruz elini tutuyordum tam anahtarı mı alacaksın dedi güldü verdi bıraktım. Sonra o tutmaya çalıştı bıraktım ben de aynen onun gibi. O bunu yaptığının farkında değil sorduğum zaman da diyor ki işte ben sevmiyorum dışarıda ergenler gibi çok birbirimize yapışmamızı diyor ama çoğunlukla tutuyor da tutmadığı zamanlar da oluyor markete gittiğimizde aklının estiği tarafa gitmesi falan oluyor :)

ben budurumun erkeklerın erkeklık egolarından kaynaklandıgını dusunuyorum dısarıya karsı hanımkoylu gozukeceklerını sanıyorlar bence sacma ama ole tasfırın erkek gozukmek ıstıyolar

nişanlılık dönemindeykende dışarda elinizi tutmaz sizden mesafelimi dururdu. ozamanlarda nasıldı eşleriniz..

evde nasılsak dısarda da oyleyız hatta yapısık ıkız gibi gezmesini çok severız :))

bence erkekten erkeğe fark edıyor bunu durum..

6yıldan beri tanıyorum eşimi 3yıllık evliyim..

çok çok severek yani aşk evliliği yaptık belkide ondandır..

hemde internet aşkı okeyde ortimdi şimdi hayatımın ortisi oldu

28 yıllık evliyim...2 tane boyumca çocuğum var...ne o benim elimi bıraktı nede ben...görücü usulüyle evlendik ama şanslıydık galiba...egolarımızı törpüledik zamanla...tutmazsa elimi yürüyemem ki yanında... kendimi yalnız hissederim...

Aslında çevresinden de kaynaklanıyor. Geçen elele gidiyoruz işyerinden amirini gördü bırakıyor elimi. Ya da bir büyüğünü görse bırakıyor.
Bahsetmişti iş yerinde diyorlarmış yok işte sen hanımın sözünü dinliyorsundur. Sen biraz lightsındır gibi falan konuşmalar.
O da ondan mı çekiniyor anlamıyorum ki.. Ama şükür son zamanlarda iyi biraz daha. Burayı mı keşfetti ne etti :) :))))

Maşallahh bizim de internette tanışmayla oldu :)))
Çok şükür sevgisinden şüphe etmedim aslaaa ama bu huyundan nefret ediyorum işte :))

çok da üzülme bence...

dışarıda iyi olup da evde soğuk, mesafeli olmasından iyidir.:)))

bizim arkadaşlarımız vardı... birileri varken ya da dışarı çıktıklarında "canım, hayatım.." diye konuşurlar, birbirlerinin ellerini bırakmazlardı. ama evdeyken adam arkadaşımın yüzüne bile bakmazmış ve çok da ters davranırmış..ama dışarıda bir gör, yeni flört etmeye başlamışlar sanırsın.

mersa_liz ne kadar salaklarmis sizin arkadaslar, adamda sizofreni hastaligi varmistir muhakkak, yani hic bir normal insan disarida canim cicim, iceride kadina zulüm etmez, cok sacma bir örnek olmus bu simdi.
Canim o light erkek falan muhabbetleri hala varmi?
Benim hatirladigimda bu 30 sene önce cok modaydi, ve erkekler kendi aralarinda lightmisin oglum falan diyordu, hatta cocuklar duymasindada (dizi) söylenirdi.
Aradan 30 veya 20 sene gecmis, senin kocan ve arkadaslari orada kalmislar beyin olarak.
Yok canim, gayet normal hele yeni evliler illaki elele dolasirlar, zamanla oda alisacak, merak etme.
Orasi Türkiye`in neresi? Yani hangi bölgesinde yasiyorsunuz? Belki doguda veya köylerde tabiki daha yayginlasmadi ama büyük sehirlerde kimse böyle seyleri kafaya takmaz.

Maşallahh bizim de internette tanışmayla oldu :)))
Çok şükür sevgisinden şüphe etmedim aslaaa ama bu huyundan nefret ediyorum işte :))
sizede masallah ozaman
bizde eşimle yeni evliyken sadece aile buyuklerının yanında elele tutusmazdık ,en kötüsüde isimlerimizle hitap ederdik zorrlaaa...neden biliyomusun eşime AŞKIM diye seslenmek yerine ismini söyleyınce sanki bi yabancıya seslenıyormusum gibi hissederdim kendimi..eşimle bu konuda hemfıkırız yani.. sanırım saygı diye mi dusunuyorduk neydı bılınmez. evliliğin 2.yılından itibaren elelele kolkola sarmas dolas nasıl denk gelırse oyleyız onlar var dıye hazırol a gecmıyoruz sonucta :) çok rahat aşkımda dıyorum bebemde dıyorum cekınme faslını gectık çok sukur ,benim ailem alıstı ama eşimin ailesi özellıkle gorumcem(k.validemi uzerime kıskırtan kişidir) bu tur davranıslarımız acayıp battı ,onun eşi ona öyle davranmıyorsa benım sucum nee yani şimdi hayret bişeeyaaa.... neyse ben takmıyorum yaa daha çok sinir oluyor bize

dediğim gibi evde nasılsak dısarda oyleyız

ben dedıklerınıze katılıyorum sizinde söyledğiniz gibi evde iki yabancı olupta dısarda göstermelik aşk-sevgi-ilginin abartısını yapan ınsanlar var .. ancak bu ınsnaları toplumu değil kendilerini kandırıyorlar haberleri yok..

eşimin bi arkadasıyla eşi vardı..evdeyken asla anlaşamayn en ufak bi kıvılcımda tartısmayla kavgaya dönusen gunluk konusma tarzları vardı..ama dısarda canımlı cicimli kucak kucaga oturmalar ,dudaklar yapısık gezmeler,, yani bunlar asırı abartı olacak sekıldeydı.. ben acıkcası o arkadasın halıne çok uzulurdum evde göremediği ilgiyi aşkı!! dısardaki abartıyla gosterıyle avutuyordu kendini,kendilerini... sonucta toplumdan utanmayan benden ve eşimden mi utanacaktı hemde ev ortamında!!!

kısaca göstermelik olacagına varsın evınde samımı bir sekılde aşkla olsun arkadasım...

maalesef böyle dengesiz insanlar var Olivia,bende gözümle görmeden inanmamıştım şahsen..

birde konu sahibi arkadasım eşinizin size anlattıkları bence tamamen bahaneden ibaret..
ailesi tarafından bu konularda rahat yetişmemiş eşiniz alışık değil yani böyle olmaya yada görmemiş cocuklugunda büyüklerinden böyle birsey o yuzden abes geliyordur ona göre..zamanla değişir diye bişey diyemem ama bellide olmaz sonucta.. belli bir karakterde eşiniz sonuc itibariyle bazı tabuları yıkmak sizin için kolay olmayacaktır..

Bulunduğumuz yer küçük bir ilçe herkes birbirini tanıyor ama zaten ailelerimizin yanında "aşkım" falan aslaaa diyemeyiz elele de tutuşamayız bilmiyorum yanii zamanla alışır mıyız ben de alışacağımı zannetmiyorum bende de var çekince büyüklerimin yanında amaa şükür kii dışarıda sıkı fıkı olup da evde zulmedenlerden değil. Benim de vardı öyle bir arkadaşım çok mükemmel gibi görünüyorlardı ama evin içinde ne çektiğini de biliyordum..
Aman yaa razıyım böyle çok şükür huzurum mutluluğum yerinde ve artık tutuyor da eskisine nazaran :)))

ılk zamanlarda bızımkıde ağır abı takılanlardandı
gerçı hala öyle ama..

elele tutuşuruz o sorun olmuyor ama benım yanımda yüzünde gülücük eksık olmayan adam bı arkadaşını görünce
yüz ıfadesı hemen değışıyor sert abı bakışları atar hemen
konuşması bıle değışır tanıyamıyorum bazen

Aynı benimkisini tarif ettin :))) Salak saçma espriler yaparız komik komik şeyler yapar yalnızken, ama dışarıda "maşallahh pek ağırrr pekkk efendiii" :)))

Konuzu okuyunca bır ablamın sozu geldı aklıma,unutma dedı bana,evlenınce anlarsın kı,bır erkek dısarda farklıdır,evde farklıdır,yatakta farklıdır,sızınkıde boyle bır sey galıba,yalnız degılsınız merak etmeyın

sizinki kadar olmasada eşimde evdeki kadar mıcık mıcık değildir.
hep der,başkalarının gözünün önünde aşk yaşamaya gerek yok,bunu yapacağımız bir yuvamız var zaten diye.
3,5 aylık evliyiz.dışarda elimi tutar,güzel sözler fısıldar bazen ama öyle öpmek sürekli sarılmak yok.
sinemada sarılırız ama hep: )
eğer akraba arkadaş ortamındaysak yani dışarıda yalnız değilsek,misafirlikteysek aynı seninki gibi oluyor.

eğer evde eşin seni bu yönden tatmin ediyorsa bence takma.her insan bir olmaz.

Son düzenleme:
bende 5 yıllık evliyim 4 yıl flört.ben dışarda elini tutmadan yürüyemem oda bırakmaz zaten.ama erkekten erkeğe farkeder budurum mesela eşim annesinin babasının yanında bile elimi tutar bırakmaz hiç ben utansamda karımsın benim böyle istiyorum der tabi benim babamlar hariç ama eşimin abisi benim yanımda bile karısının elini tutmaz utanır ağır abi takılır en iyisi hangisi bilmiyorum ama seviyorum ben bu adamı ya her nekadar beni gıcık etsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…