peki ya kadınlar değişmiyor mu?

ana_lucia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
174
0
96
Sivas
genelde evlendikten sonra hep erkeklerin değiştiği söyleniyor peki kadınlar değişmiyor mu mesela ben şimdi nişanlıma çok düşkünüm hep yanımda olsun diyorum çevremdekiler o zamanda evden göndermeye çalışırsın biraz gitse falan diye diyolar ama sanmıyorum sizce doğrumu:enbuyukkk:

bence bayanlardaki değişiklik olumlu yönde..evini,eşini sahiplenmesi,sorumluluklarının artması ve onların üstesinden gelmesi,evlendikten sonra sözünün daha çok geçmesi.vs.vs..ben 14 yıllık evliliğim süresince eşimin bir gün bile evden biraz gitsin diye düşünmedim..benim eşim evcimendir biz evde beraber çok güzel vakit geçiririz..evliliğin insanları olumsuz yönde değiştireceğine inanmıyorum....

İllaki bir takım değişiklikler oluyor. Ortak bir hayata atılıyoruz.
Ben değil biz oluyoruz...
Nişanlın eşin olduğunda şu an ona duyduğun aşkın 2 katını duyacaksın.
Daha çok seveceksin...Ben öyle olmuştum.
Ama ben bazen yalnızlığa ihtiyaç duyuyorum. 2-3 saat evde yalnız kalmak
istediğim zamanlar oluyor. Bu karşındakini istememek ya da ondan bıkmakla
alakalı değil. Biraz kendimle kalmak istememden kaynaklanıyor. Sen de bunu
isteyebilirsin gayet normal. İnsanın doğasında var bu. Ya da şöyle söyleyeyim
insanı bilmiyorum ama Elendra nın doğasında arada sırada yalnızlık ihtiyacı
kesinlikle var...
Mutlululuklar dilerim.

Son düzenleme:
bence bayanlardaki değişiklik olumlu yönde..evini,eşini sahiplenmesi,sorumluluklarının artması ve onların üstesinden gelmesi,evlendikten sonra sözünün daha çok geçmesi.vs.vs..ben 14 yıllık evliliğim süresince eşimin bir gün bile evden biraz gitsin diye düşünmedim..benim eşim evcimendir biz evde beraber çok güzel vakit geçiririz..evliliğin insanları olumsuz yönde değiştireceğine inanmıyorum....

bende senin gibi düşünüyorum ablacım evlilik paylaşmaktır yorumun için saol:enbuyukkk:

İllaki bir takım değişiklikler oluyor. Ortak bir hayata atılıyoruz.
Ben değil biz oluyoruz...
Nişanlın eşin olduğunda şu an ona duyduğun aşkın 2 katını duyacaksın.
Daha çok seveceksin...Ben öyle olmuştum.
Ama ben bazen yalnızlığa ihtiyaç duyuyorum. 2-3 saat evde yalnız kalmak
istediğim zamanlar oluyor. Bu karşındakini istememek ya da ondan bıkmakla
alakalı değil. Biraz kendimle kalmak istememden kaynaklanıyor. Sen de bunu
isteyebilirsin gayet normal. İnsanın doğasında var bu. İa da şöyle söyleyeyim
insanı bilmiyorum ama Elendra nın doğasında arada sırada yalnızlık ihtiyacı
kesinlikle var...
Mutlululuklar dilerim.

saolun teşekkür ederim

16 senelik evliyim daha bir gün olsun eşim evden uzaklassın yada ne bileyim eve geç gelsin hiç istemedim.onunla konuşmak beni çok rahatlatıyor.stres atıyorum.bana nasılsın bile demesi beni çok mutlu ediyor.bence kişiye göre degişir.kocası aksi olan, derdi bitmeyen mızmız adamlada zannedersem kimse oturmak istemez.kocayla alakalı bence...:çok üzgünüm:

23 mayısta 10 yılımızı bitiriyoruz eşimle....ve önceside var...ve ben eşim eve gelince kapıdan içeri girince hala kalp atışlarımın hızlılığını fark ediyor ve heyecanlanıyorum... eşimde bu benim yaşadığın şeyi bana farklı şekillerde ifade ediyor.. yani anlıyacağın aşk bitmiyor ve değişim pek olmuyor.. eğer aşıksan hala...:asigim:

Evlendikten sonra Yaradan tarafından öyle bir sabır doldu ki yüreğime..:utangac:
Zaman zaman kendim bile şaşırırım bana!:1shok:

Şu konuda değiştiklerini duşunuyorum. Evlılık cıddı bır sey evlenıncede evının kadını oluyosun o evı cekıp cevıreceksın yeri gelecek kocanıda yöneteceksın yanı evlendıktn sonra bekar halı gıbı olmaı bır kadından beklenemz.

Back
X