Pelin ergenekon

Bende medipolde kendisinde takipliydim sürekli izinde diyorlardı en son gittiğimde ayrılmıştı işten. İlgili bir doktordu

Merhaba pelin hanım hangi hastanede bilgisi olan var mı yada iletişim numarasını ulaştırabilir misniz

Tecrübesi yetersiz yapmacik bir dr.
Çok ve gereksiz konuşuyor.
Kendini övüp övüp duruyor.
İşini iyi yap yeter .
Övgüyü kim ne yapsın.
Bilgisi de cok yetersiz.
Testleri yanlis zamanda uyguluyor.
Hastaya doğru bilgiyi vermiyor.
İşini iyi yapmiyor ne yazık ki.
Bence herkes uzak durmalı.
İyi olsa zaten hastane hastane gezmezdi.
Kaç hastane değiştirdi.
Avrasya da çalıştı.Balikli Rum da .Medipol de de tutunamamis.
Bebeğinizi düşünüyorsanız uzak durun.

Merhabalar,
Bu doktordan dolayı hayatımı kaybediyordum. 2021 Mayıs ayında gebelik için gitmiştim. 1 hafta sonra çocuğun olmadığı boş gebelik olduğu kürtaj olması gerektiğini söyledi. Kürtaj sonrası kanamam hiç azalmadı aksine arttı. Kontrol için gittim kaç kere izinde dedile ebir türlü operasyon sonrası göremedim. Sonra başka nir doktor sadece yapılan operasyona bakarak antibiyotik 2. Paketi kullan yeterli dedi.
Kanamam azalmıştı, fakat karnımın şişliği hiç azalmadı. Uçak seyahatim vardı, uçaktan inince şiddetli kanama geçirdim. Acile zor yetiştik, kusma titreme ile. Meğerse çok nadir görülen servikal dış gebelikmiş benimki. Doğru bir operasyon olmadığı için bu duruma gelmişim.
Ölümden döndüm, operasyonumda rahmimin alınacağını masada bile kalacağım söylendi, çok şükür başarılı bir ameliyat geçirdik,Sefaköy medipol hastanesi bu şikayetimle hiç ilgilenmedi.
Yani özetle bu kadın iş bilmezin teki, bu kadar yüksek puanı konuşmasıyla almıştır.
Bir yerlerde karşınıza çıkarsa uzak durun.

Back
X