pelusatugce Burun Estetiği Ameliyatı

lululu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
224
0
116
Arkadaşların çoğu bilir 5 ameliyat geçirip sonunda doğru doktoru bulduğumu. Fotolarım herkese açık bakabilirsiniz. Allah herkese şifa versin!!

Öpüyorum hepinizi:3:

canım fotolarına giremiyrm hata veriyor gerçekten 5. ameliyatını cok nerak ettim arkadaşlık göndericem kabl eder misin :)
bu arada çok geçmiş olsn sonunda herşey gönlüne göre olmuş :)

arkadaşlar çok saolun ekliyorum hemen.. anlamadım neden hata veriyor oysaki özel albüm değil :) neyse bir ilgileneyim

çok teşekkürler cnm darısı tüm ameliyat olacakların başına inşallah!!

Canım ben ekli olduğun halde göremiyorum :S Ama önceden bakmıştım 5. revizyondan sonra baya bir değişim vardı güzel duruyordu sanırım iyice oturmuştur yüzüne. Memnunsan çok güzel o kadar zahmetine acına değmiş demek ki :54:

ben de göremiyorum fotoları çok merak ediyorum dr mehmet mutaf ı çok övdüğünüz için nette araştırma yaptım ve randevu aldım muayene ücreti 200 tl.(merak edenler için söylüyorum)

merhaba pelusatugce,
eminim bu konuyla ilgili çok soru alıyorsunuzdur ben 2 kez rinoplasti oldum ikiside 10 yıl arayla farklı kbb dr larıydı sonuç tabiiki hüsran burnumda eğrilik var ve şuan üçüncüyü düşünüyorum doktor araştırırken yorumlarınıza rastladım 5 kez operasyon geçirmeniz ve iyi bir sonuç almanız bana cesaret verdi açıkcası fakat deneyimlerinize ve fotolarınıza ihtiyacım var ancak sitede yeni olduğum için göremiyorum fotoları arkadaşlık göndersem belki görebilirim eklerseniz sevinirim

Back
X