Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim nolcakDaha önce hiç alttan muane oldun mu
Zaten adetli çekiliyor bu ultrason yani ben hep öyle çektim.Adetim nolcak2 normal dogumum var
![]()
Teşekkür ederimZaten adetli çekiliyor bu ultrason yani ben hep öyle çektim.
Bunun pelvikten farkı ne ben sokulmasını istemediğim için yaptırmadımDaha önce hiç alttan muane oldun mu
Alet sokulmadan alttan ultrason çekilmez ki. Alttan olunca yumurtalıklar ve rahim çok daha net görünüyor ölçüm yapılıyorBunun pelvikten farkı ne ben sokulmasını istemediğim için yaptırmadım
Hmm doktor bana kalınlığını vs söylemişti pelvikten bakarken ama ben pek bir şey anlamadım hekim olmadığım için pelvikten söyledi amaAlet sokulmadan alttan ultrason çekilmez ki. Alttan olunca yumurtalıklar ve rahim çok daha net görünüyor ölçüm yapılıyor
Nasıl yani adetli iken mi sokuyorZaten adetli çekiliyor bu ultrason yani ben hep öyle çektim.
Evet işte rahîm kalınlığina da bakılıyor. Dediğim gibi daha detaylı ve net.Hmm doktor bana kalınlığını vs söylemişti pelvikten bakarken ama ben pek bir şey anlamadım hekim olmadığım için pelvikten söyledi ama
Evet adetli ikenNasıl yani adetli iken mi sokuyor
Evet işte rahîm kalınlığina da bakılıyor. Dediğim gibi daha detaylı ve net.
Evet adetli iken
Etraf cinayet yerine dönmez mi kan ile bi düşündüm de hadi son günleri olsa neyse deEvet işte rahîm kalınlığina da bakılıyor. Dediğim gibi daha detaylı ve net.
Evet adetli iken
Hjsjsjsnsj Çoğunlukla 3. 4. Gün yapılır bu ultrason. Bazen batabiliyor ortalık ama oradakiler buna hazırlıklı zaten sedyede tek kullanımlık örtüler oluyor ya da fazla ise önüne kova çekerler yada yere damlarsa faln temizlemeye gelirler zaten. Onlar için o kadar normal ki ilkkez yapan bizler için tedirgin edici tabi ama bir kere yaptınız mı normal gelir Artk :)Etraf cinayet yerine dönmez mi kan ile bi düşündüm de hadi son günleri olsa neyse de
Yok ben konu sahibi değilim okurken tuhaf geldi ondan yazayım dedim akskskksksHjsjsjsnsj Çoğunlukla 3. 4. Gün yapılır bu ultrason. Bazen batabiliyor ortalık ama oradakiler buna hazırlıklı zaten sedyede tek kullanımlık örtüler oluyor ya da fazla ise önüne kova çekerler yada yere damlarsa faln temizlemeye gelirler zaten. Onlar için o kadar normal ki ilkkez yapan bizler için tedirgin edici tabi ama bir kere yaptınız mı normal gelir Artk :)