Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 3 gun kala kirlendim ve hamile kalmak istemiorum daha 2 aylik evliuim acaba hamilemiyim cok acik pembe goguslerim aciyo ve kasiklarimda hafif bir agri var acaba neden
yerleşme kanaması olabilir mi acaba ilk aklıma o geldi nedense. Hamile kalmak istemiyorsanız umarım korunuyorsunuz. Bu durumda olmaz zaten de, korunmadan salt istemiyorsanız bilmiyorum durumunuz bana yerleşme kanaması gibi geldi.
Adetime 3 gun kala kirlendim ve hamile kalmak istemiorum daha 2 aylik evliuim acaba hamilemiyim cok acik pembe goguslerim aciyo ve kasiklarimda hafif bir agri var acaba neden
Yenı evlısın canım . Daha ıkı ay dıyorsun . Vucud degısıme ugruyor gayet normal . Ben tam 40 45 gun de bır regl olmaya baslamıstım ılk 3 4 ay . Sonradan duzene bınıyor . :)