• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pembe akıntı geldi yardim edin bana

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Defneelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
16
1
1
23
Aşılamamın 10. Günü bugün kızlar sabah eşimle iliskiye girdikten sonra peçeteye temizlenirken pembe akıntı olduğunu gördüm yardım edin bana varsa düşmüş olabilir mj yoksa hamilelik belirtisi mi

Aşılamamın 10. Günü bugün kızlar sabah eşimle iliskiye girdikten sonra peçeteye temizlenirken pembe akıntı olduğunu gördüm yardım edin bana varsa düşmüş olabilir mj yoksa hamilelik belirtisi mi
Hamileyseniz Aşılamada ve tüp bebek sürecinde ilişkiye girilmez Dr sizi uyarmadı mı? Biz normal yolla gebe kalmamıza rağmen ayda bir kez korka korka sakin yapıyoruz. Doktorunuzu arayin bilgi verin bence

Bizim doktorumuz gün aşırı ilişki önerdi bize herkesin tedavisi farklı sanırım
bize girmeyin demişti doktor, çoğul gebelik riskinden dolayı ama ilişki önerdiğinde de bildiğim kadarıyla günaşırı 3 gün filan diyor.. yine net bilgiye sahip değilim. ama bence pembe akıntı korkulacak bir şey değil gibi

bize girmeyin demişti doktor, çoğul gebelik riskinden dolayı ama ilişki önerdiğinde de bildiğim kadarıyla günaşırı 3 gün filan diyor.. yine net bilgiye sahip değilim. ama bence pembe akıntı korkulacak bir şey değil gibi
Bize öyle demedi 15 gün boyunca gün aşırı girin iliskiye dedi dün doktorumuza da sordum korkulacak bir şey yok dedi ama insan korkuyor yine de heyecanlıyım valla inşallah hamileyimdir canım

Back
X