Aşılama Pembe akıntı geldi yardim edin bana

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Defneelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2021
16
1
1
24
<div class="bbWrapper">Aşılamamın 10. Günü bugün kızlar sabah eşimle iliskiye girdikten sonra peçeteye temizlenirken pembe akıntı olduğunu gördüm yardım edin bana varsa düşmüş olabilir mj yoksa hamilelik belirtisi mi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1057958" data-quote="Defneelam" data-source="post: 70132299" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70132299" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70132299">Defneelam .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Aşılamamın 10. Günü bugün kızlar sabah eşimle iliskiye girdikten sonra peçeteye temizlenirken pembe akıntı olduğunu gördüm yardım edin bana varsa düşmüş olabilir mj yoksa hamilelik belirtisi mi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Hamileyseniz Aşılamada ve tüp bebek sürecinde ilişkiye girilmez Dr sizi uyarmadı mı? Biz normal yolla gebe kalmamıza rağmen ayda bir kez korka korka sakin yapıyoruz. Doktorunuzu arayin bilgi verin bence</div>

<div class="bbWrapper">Bizim doktorumuz gün aşırı ilişki önerdi bize herkesin tedavisi farklı sanırım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1057958" data-quote="Defneelam" data-source="post: 70132444" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70132444" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70132444">Defneelam .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bizim doktorumuz gün aşırı ilişki önerdi bize herkesin tedavisi farklı sanırım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>bize girmeyin demişti doktor, çoğul gebelik riskinden dolayı ama ilişki önerdiğinde de bildiğim kadarıyla günaşırı 3 gün filan diyor.. yine net bilgiye sahip değilim. ama bence pembe akıntı korkulacak bir şey değil gibi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1017897" data-quote="lilay5" data-source="post: 70138291" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=70138291" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-70138291">lilay5 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bize girmeyin demişti doktor, çoğul gebelik riskinden dolayı ama ilişki önerdiğinde de bildiğim kadarıyla günaşırı 3 gün filan diyor.. yine net bilgiye sahip değilim. ama bence pembe akıntı korkulacak bir şey değil gibi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bize öyle demedi 15 gün boyunca gün aşırı girin iliskiye dedi dün doktorumuza da sordum korkulacak bir şey yok dedi ama insan korkuyor yine de heyecanlıyım valla inşallah hamileyimdir canım</div>

Back