EfSa_SeNe Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 214 113 53 37 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi EfSa_SeNe #1 Merhaba hanımlar Benim adetimden 1 hafta sonra pembe akıntı geldi arastırdım birçok sebebi olabilir bunun içinde gebelikte var (inşaAllah öyledir) Doktorumu aradım kan tahlili yaptır dedi geçen aydan hamile kalıp üstüne hasta olmuş olabilirsin dedi ama malesef sonuç negatif çıktı Benim hala ümidim var acaba bu ay içinde oluşabilirmi gebelik diye düşünüyorum Böyle birşey yaşayan varmı aranızda ne olabilir sizce hasta olmamada 6-8 gün var
Merhaba hanımlar Benim adetimden 1 hafta sonra pembe akıntı geldi arastırdım birçok sebebi olabilir bunun içinde gebelikte var (inşaAllah öyledir) Doktorumu aradım kan tahlili yaptır dedi geçen aydan hamile kalıp üstüne hasta olmuş olabilirsin dedi ama malesef sonuç negatif çıktı Benim hala ümidim var acaba bu ay içinde oluşabilirmi gebelik diye düşünüyorum Böyle birşey yaşayan varmı aranızda ne olabilir sizce hasta olmamada 6-8 gün var
EfSa_SeNe Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2017 214 113 53 37 16 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi EfSa_SeNe #2 bu konu ile ilgili kimsenin bir fikri yokmu hanımlar?
alejandrolara herkes rütbesini bilecek Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 82 2 296 Ankara 8 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi EfSa_SeNe #3 Sonucunu ne oldu