A Aysegl34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2022 126 10 28 27 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #1 Adetim düzenli değil Mfk ürünlerinden mfk woman kullandım pembe akıntım var 2 gündür normalde adetim yoğun oluyor bu kanama yerleşme falan olabilir mi
Adetim düzenli değil Mfk ürünlerinden mfk woman kullandım pembe akıntım var 2 gündür normalde adetim yoğun oluyor bu kanama yerleşme falan olabilir mi
L A L 🎀İDİLİM🎀 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.308 En iyi cevaplar 1 6.304 148 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysegl34 #2 Aysegl34 .!.: Adetim düzenli değil Mfk ürünlerinden mfk woman kullandım pembe akıntım var 2 gündür normalde adetim yoğun oluyor bu kanama yerleşme falan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yani olabilirde olmayabilir de kan testi verin
Aysegl34 .!.: Adetim düzenli değil Mfk ürünlerinden mfk woman kullandım pembe akıntım var 2 gündür normalde adetim yoğun oluyor bu kanama yerleşme falan olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yani olabilirde olmayabilir de kan testi verin