Pembe akıntı

Melek Omer

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
6
0
6
33
Merhabalar benim 3 gündür ara ara tuvalete gittiğimde çok açık renk pembe kremsi bi akıntım oluyor böle olup gebe kalan arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilir misiniz yerleşme kanaması olabilir mi ilk gebeliğimde yerleşme kanamam oldu ama baya sulu ve çoktu kanama dursun diye ilaçta kullandm böle bişeyi ilk defa yaşıyorum reglim sadece 2 gün gecikti

Yarın ilk işim test yapmak olacak kasıklarımda ağrıda oluşmaya başladı normal şartlarda ben kendiliğimden gebe kalamıyorum tüp bebek tedavisiyle 2. Denemede hamile kaldım ilk gebeliğimde olursa gerçekten benim için bir mucize olacak bakalım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah böle pembe akıntıda yerleşme kanaması olabiliyormu merak ettim sormak istedim bu yüzden

Yarın ilk işim test yapmak olacak kasıklarımda ağrıda oluşmaya başladı normal şartlarda ben kendiliğimden gebe kalamıyorum tüp bebek tedavisiyle 2. Denemede hamile kaldım ilk gebeliğimde olursa gerçekten benim için bir mucize olacak bakalım rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah böle pembe akıntıda yerleşme kanaması olabiliyormu merak ettim sormak istedim bu yüzden
Mucizen inşAllah seninledir canım yarın testini yap inşAllah pozitifdir.Bazen bu şekilde yerleşme kanaması çoğu kadında oluyor 🍀

İnşallah 🙏 çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için ❤️ düşüncesi bile o kadar güzel heycan verici ki gözüme uyku girmiyor uyuyamadım bi türlü

Malesef 2 kez test yaptım negatif hala reglide olmadım ve ara ara sanki adet sancısı gibi sancım oluyor yakın zmanda kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canm

Back
X