- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi hacerozdmr
-
Hamile olabilirsinizmerhaba kizlar burda yeniyim sizlere bir sorum olacaktıbu ayın 4 de adet olmuştum çok ağrılı geçmişti ilk defa bugün pembe akıntı kasık ağrısı bel agrısı var ama eşimle korunuyoruz bu neden olabilir fikri olan varsa yazabilir mi şimdi'den teşekkürler ❤
korunuyoruz ama birde bu ay zaten adet olmuştumHamile olabilirsiniz
Neyle korunuyorsunuz hiçbirşey yüzde yüz korumaz adet olmuşsunuz ama adetten sonra ilişkileriniz olmadı mıkorunuyoruz ama birde bu ay zaten adet olmuştum
geri çekilme ile korunuyoruz adeten sonra oldu tabiki bilemedim ki iki çocugum var ilk defa böyle birşey olduNeyle korunuyorsunuz hiçbirşey yüzde yüz korumaz adet olmuşsunuz ama adetten sonra ilişkileriniz olmadı mı
Geri çekilme bi korunma değildir bu şekilde hamile kalan çok kişi vargeri çekilme ile korunuyoruz adeten sonra oldu tabiki bilemedim ki iki çocugum var ilk defa böyle birşey oldu
anladım teşekkür ederim çok sağolun test fln yaparım bakayımGeri çekilme bi korunma değildir bu şekilde hamile kalan çok kişi var
merhaba, test yaptınız mı acabaanladım teşekkür ederim çok sağolun test fln yaparım bakayım
mrb cnm bugün yapacağım inşlhmerhaba, test yaptınız mı acaba
Merhaba test yaptınız mı hamilelik var mımrb cnm bugün yapacağım inşlh