H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.313 440 53 35 Çarşamba 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #1 Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda
Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda
O orange3752 Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 275 88 13 25 Cuma 03:54 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda Genişletmek için tıkla... yerlesme kanaması olabilir
harivefaa .!.: Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda Genişletmek için tıkla... yerlesme kanaması olabilir
F fatmanurzhr Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2025 19 9 1 19 Cuma 04:28 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #3 harivefaa .!.: Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda Genişletmek için tıkla... Merhaba adetim 13 gün gecikti evde 2 idrar testi yaptım negatif kan testi de verdim negatif çıktı fakat kasıklarımda Ağrı da var ve hala adet olmadım benimde beyaz ve sarı akıntım çok oluyor
harivefaa .!.: Selam adetime 2 gün var sabah pembe akintim vardı şimdi kahverengi böyle olunca hamile olan var mı aranızda Genişletmek için tıkla... Merhaba adetim 13 gün gecikti evde 2 idrar testi yaptım negatif kan testi de verdim negatif çıktı fakat kasıklarımda Ağrı da var ve hala adet olmadım benimde beyaz ve sarı akıntım çok oluyor