pembe akıntı?

canım bende aynı şeyleri bu ay yaşıyorum.pembe leke geldi 1 2 kere adet yok.adet günü test yaptım.negetif.bugün 4 gün geçti test yaptım.çıkmadı.çöpe atmıştım.1 saat sonra baktım silik 2. çizgi,ne oldu anlamadım.ama testler 5 dakika sonra belli oluo,yani yanlış galiba.sen doktora gittin mi?

canım bende aynı şeyleri bu ay yaşıyorum.pembe leke geldi 1 2 kere adet yok.adet günü test yaptım.negetif.bugün 4 gün geçti test yaptım.çıkmadı.çöpe atmıştım.1 saat sonra baktım silik 2. çizgi,ne oldu anlamadım.ama testler 5 dakika sonra belli oluo,yani yanlış galiba.sen doktora gittin mi?

canım ben de doktora gittim ama herzamanki doktorum yoktu başka bir doktora görünmek zorunda kaldım o da muayene etmedi sadece miyomum için mr istedi bende hamile olup olmadığımı bilmediğimden mr çektirmedim, geçen gün kan testi yaptırayım dedim hatta yazdım da bu konuya ama özelde 45 milyondan başlayan fiyatlar söylediler bende mecburen yarına bıraktım yarın devlet hastanesinde yaptıracağım inşallah. bu arada benim de 1 gün biraz kanamam oldu ertesinde günde 1-2 damla kadar geldi birkaç gün, artık hiçbirşey kalmadı, yalnız ümidimi azaltan birşey var, ben bu ay ilk defa ateşimi ölçmeye başlamıştım beklenen adet günümden birkaç gün öncesinden itibaren ölçtüm, ateşim hiç yüksek değil hatta son 3-4 gündür 36'nın bile altında, ateş ölçme konularında hamile kalanların tablolarına baktım da hiç bu seviyelerde olan yok yani sanırım hamile değilim ben ama bu adetim neden sapıttı bu ay hiç mi hiç anlayamadım...
inşallah sende vardır bebiş :emir_bebek: 4 gün geçmiş bence kan testi yaptırabilirsin, yaptırırsan mutlaka sonucunu buraya yaz olur mu canım, haydi inşallah güzel haberlerle gelirsin olumunekankayizsmile

canım ateş olayına güvenme derim sen bi kan testini yaptır bakalım.. benimde kanamam devam etmişti ama şimdi oğluşum 1 yaşında...

ah canım ya nekadar üzülme desemde biliyorum üzülürsün bende yaşadım aynı şeyleri.. ama inan moralini yüksek tut zamanı var demekki.. bende çok istiyordum 1 seneyi geçmişti çalışmalara devam canım...

ah canım ya nekadar üzülme desemde biliyorum üzülürsün bende yaşadım aynı şeyleri.. ama inan moralini yüksek tut zamanı var demekki.. bende çok istiyordum 1 seneyi geçmişti çalışmalara devam canım...

sağlık olsun ne yapalım herşeyin hayırlısı artık... umutlarımı mecburen bu aya taşıdım, çalışmalara tam gaz devam :kedi: zaten bu ay da hamile kalamazsam artık doktordan destek alacağız, zaten yeterince geç kaldık... ama bir umut işte, inşallah doktora gerek kalmaz boshayallersmile çok teşekkür ederim desteğin için kaydirigubbakcemile5

Merhaba abla durumunu okudum şuan ne durumdasın inşlh evladın olmuştur merak ettim yazarmısın lütfen

Back
X