pembe akıntım var:(

byn_safis

Miran'ım (L)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
197
63
123
arkadaşlar 15 haftalık hamileyim eşimle dün gece ilişkiye girdik ve ardından açık pembe renk akıntı gelmeye başladı ve halada devam ediyo peçeteyle sildiğim zmn geliyo sürekli bebeğime birşey mi oldu doktor randevuma vvar daha ne olur yardımedin çok korkuyorum

bence doktorunu bi ara çünkü pembe ve kırmızı kanama iyi deil. ayaklarını havaya dikip yat bi kaç gün kalkma
Allahım korusun birşey olmaz Allahın izniyle.

canım öncelikle korkma ve telaşlanma.arkadaşında dediği gibi ya doktorunu ara arayamıyorsan acile git doktorunla görüş.allah korusun bu dönemde tedbiri elden bırakmamak lazım.haberlerini bekliyoruz.bebğin seni bırakmaz sakın korkma...

bence doktorunu bi ara çünkü pembe ve kırmızı kanama iyi deil. ayaklarını havaya dikip yat bi kaç gün kalkma

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah doktorumun telefonunu buldum arycam şimdi

arkadaşlar doktorumla görüştüm eşimle yakınlaşmam yasak yolculuk etmem yasak ayaklarımı dikip yatmamı söyledi ne olur dua edin atlatayım şu kritik zamanı

canım çok geçmiş olsun.doktorunun tavsiyelerine uy bence bebeğini düşün başka hiç birşey düşünme.bebeğin seni bırakmicak merak etme.iyi haberlerini bekliyoruz :)
arkadaşlar doktorumla görüştüm eşimle yakınlaşmam yasak yolculuk etmem yasak ayaklarımı dikip yatmamı söyledi ne olur dua edin atlatayım şu kritik zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…