Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polyananın ismine tıkla profile gir profil olarak görebilirsin ayşecim

suzan bşka topiklere takılıyosun gülüm buraya hiç uğramıyosun :(

yok be güzelim,geliyorum gidiyorum kimsecikler yok eee bende mecburen dolaşıyorum,topikte tek başına beklemek sıkıcı oluyor:1::9:
sizlerle olan sohbetlerimizi özledim fakat hepimiz dağıldık kimse gelmiyo artık pembe çatıya:2::14:

büşracım kızın çokk tatlı maşalah,nasıl gidiyor annelik bakalım

canım benim bende giremiyorum fazla arada bir takılıyorum herkes dağıldı ya bende çok özlüyorum ama girdiğimde bakıyorum kimse bişeycik yazmamış çıkıyorum napıyım

büşracım kızın çokk tatlı maşalah,nasıl gidiyor annelik bakalım

saol canim benim hic giremiyorum artik ya öyle yogunumki anlatamam,sen nasilsin kizin olacak demi ay güzel cicisler alirsin sende simdi hamilelik cok güzel yaaa.

büşracım gözünaydın hayatım bütün sayfaları okudum kızna kavuşmuşsun herşey yolunda ve güzel gitmiş allah uzun ömürler versin ben bebişlew ugraşmaktan giremedim uzun zamandır inş bende senin gibi saglıklı bişekilde bebegimi kucagıma alabilirim kızını öp benim için çicegi burnunda anne:emir_bebek:

büşracım gözünaydın hayatım bütün sayfaları okudum kızna kavuşmuşsun herşey yolunda ve güzel gitmiş allah uzun ömürler versin ben bebişlew ugraşmaktan giremedim uzun zamandır inş bende senin gibi saglıklı bişekilde bebegimi kucagıma alabilirim kızını öp benim için çicegi burnunda anne:emir_bebek:

cok tesekkür ederim canim benim.
amin insallah sende saglicakla alirsin bebegini kucagina.ay anne olmak cok güzel biseymis.
seninki ne kadarlik oldu simdi.

cok tesekkür ederim canim benim.
amin insallah sende saglicakla alirsin bebegini kucagina.ay anne olmak cok güzel biseymis.
seninki ne kadarlik oldu simdi.
ben 19. haftamdayım büşra oglum olucakmış kısmetse ama zor bi dönem oluyo oglumla bazı sorunlar çıktı haftaya inş belli olucak dua edin banada bende bebegimi sagsalim kucagıma alayım

ben 19. haftamdayım büşra oglum olucakmış kısmetse ama zor bi dönem oluyo oglumla bazı sorunlar çıktı haftaya inş belli olucak dua edin banada bende bebegimi sagsalim kucagıma alayım

dualarimiz seninle arkadasim.ay insallah önemli bi sorun yoktur canim ya.moralini yüksek tut.

üçlü tarama testimde sorun çıktı büşra aminosentez yapmak istediler reddettim çünkü zaten bebek igne ve ilaçlarla zor duruyo tri 18 degerim yüksek çıktı bu sendromdada bebeklerin %95 anne karnında geri kalan 5 lik kısmıda dogduktan sonra bir dizi agır ameliyat geçiriyolarmış eger başarılı olunursa yaşarlarmış dok sende riske gşiriyosun tesbit edelim öleyse sonlandıralım dedi üçünçü doktora kadar gezdim herbiri aynı şeyi söylüyo bende kabul etmiyorum şimdi 20. haftamı bekliyolar ondada eger sendrom varsa tesbit edile biliyomuş ama ben kararımı verdim çıksada aldırmam bebegimin katili olamam ben oyüzden baya zor bi üç hafta geçirdim ama ben inanıyorum benim bebegim saglıklı inş ama tabi yıprandım biraz neolur dua edin bebegime bişey olmasın bende saglıklı bişekilde kucagıma alayım

üçlü tarama testimde sorun çıktı büşra aminosentez yapmak istediler reddettim çünkü zaten bebek igne ve ilaçlarla zor duruyo tri 18 degerim yüksek çıktı bu sendromdada bebeklerin %95 anne karnında geri kalan 5 lik kısmıda dogduktan sonra bir dizi agır ameliyat geçiriyolarmış eger başarılı olunursa yaşarlarmış dok sende riske gşiriyosun tesbit edelim öleyse sonlandıralım dedi üçünçü doktora kadar gezdim herbiri aynı şeyi söylüyo bende kabul etmiyorum şimdi 20. haftamı bekliyolar ondada eger sendrom varsa tesbit edile biliyomuş ama ben kararımı verdim çıksada aldırmam bebegimin katili olamam ben oyüzden baya zor bi üç hafta geçirdim ama ben inanıyorum benim bebegim saglıklı inş ama tabi yıprandım biraz neolur dua edin bebegime bişey olmasın bende saglıklı bişekilde kucagıma alayım

canım üzülme işallhh bebğini sağlıklı bir şekilde kucağın alırısın yüce rabim ne isteerse o olur ben olsam asla aldırmam neolursa olsun dualrım seninle

selam arkadaşlar nasılsınız
büşracım kızına maşallah nasıl tatlı olmuş şeker yaaa
elifim çokk yoğunsun sanırım arda nasıl?
janatami canım sıkma canını allah ne dilerse po olur bunun örneklerini kaç kez gördük okuduk,hakkında hayırlısı.
ayşecim sen naptın canım nasıl gidiyo denemeler?

cok tesekkürler suzancim.
bebekle ugrasmaktan giremiyorum artik anca böyle göz gezdirip cikiyorum.
sen nasilsin kizimiz kac haftalik oldu:16:

offff ya cok zor bi durum yaaa:5:
insan nasil cikmaza giriyor demi.yipranmazmisin tabi yipranirsin.
insallah oglunu sag salim saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim ya.
senin icin cok dua edicem canim kendini daha fazla üzme olurmu

canım üzülme işallhh bebğini sağlıklı bir şekilde kucağın alırısın yüce rabim ne isteerse o olur ben olsam asla aldırmam neolursa olsun dualrım seninle

saol ferhatcım inş ben inanıyorum ve kesinlikle aldırmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum rabbim neyi layık gördüyse ben ona hazırım

offff ya cok zor bi durum yaaa:5:
insan nasil cikmaza giriyor demi.yipranmazmisin tabi yipranirsin.
insallah oglunu sag salim saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim ya.
senin icin cok dua edicem canim kendini daha fazla üzme olurmu

saol büşracım gercekten zor ama ilk haftalar çok kötüydüm şimdi daha makul yaklaşabiliyorum önceleri şok olmuştum inan bebegime stresten bişey olucaktı şimdi biraz daha sakinim ben bu çocugu her şekilde ist eger rabbim izin verirse dualarınıza ihtiyacımız var inş sagsalim dogar oglum ben inanıyorum

cok tesekkürler suzancim.
bebekle ugrasmaktan giremiyorum artik anca böyle göz gezdirip cikiyorum.
sen nasilsin kizimiz kac haftalik oldu:16:

anlıyorum canım
aynen bende eskisi gibi giremiyorum çokk halsizim bu kız beni çokk yoruyor teyzesi.:49:
26 haftamız bitti allahın izniyle sağ salim kızımı alsaydım kucuşuma işlh.

Back
X