• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??Eldivenim 6. sayfada kızlar onun içinde fikirlerinizi yazarsanız mutlu olurum :) düğün mekanıda 9. sayfada parça parça ekleyebildim kusura bakmayın artık :) gelin ayakkabılarım ve tacımda 12. sayfada biraz bulmaca gibi oldu hepsini ilk sayfaya yükleyemedim hep farklı günlerde alışveriş yaptığım için :)

Eklentiler

• $cfgg.webp
    $cfgg.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 223
  • $mnbvc.webp
    $mnbvc.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 240
  • $ee.webp
    $ee.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
çok güzel bence canım kır düğünü olcaksa saçlarına papatya taktırabilirsin çok hoş durur

evet canım bende yuvarlak taç şeklinde çiçek düşünüyorum beyaz minik minik çiçekler gelinliğin eteği pembe olunca beyaz taç tamamlar sanırım

çok şeker çokta yakışmış boyunuz kaç bu arada uzun boylusunuz sanırsam fiziğiniz taşımışşş

fiziğiniz çok hoş,cuk diye oturmuş ve bence değişiklik olsun diye saçmalığa kaçmamış yerinde bi güzellik yapmışsınız inşallah düğününüz de bu güzel gelinliğiniz gibi harika geçer:)

fiziğiniz çok hoş,cuk diye oturmuş ve bence değişiklik olsun diye saçmalığa kaçmamış yerinde bi güzellik yapmışsınız inşallah düğününüz de bu güzel gelinliğiniz gibi harika geçer:)

ay çok teşekkürler iyi dilekler için amin yağmursuz rüzgarsız bir düğün olur inşallah :)

ayy çok şekerrrr
eline de bu pembe tonlarında canlı çiçek al bence :34:

kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??

mutlulukla giy cnm ne kdr güsel bende beyaz prenses olmuştum çılgınlığı severim isterdm farklı olsun daha ama işte büyükler ah şu büyükler gelin ayakkabımı bile renkli gydirmediler:) hakkında hayırlısı olsun

sevgili pavli, gelinliğin çok ama çok hoş, mutlutukla taşı!:nazar:

gelinler savaşında kate hudson'ın gelinliğine benziyor, benim de aklımda hep o model vardı ama benzerini diktirebileceğim bir yer bulabilirmiyim diye endişe ediyordum. ordaki modele çok benzemiş. rica etsem nereden aldığını ve fiyatını paylaşabilirmisin?çok ama çok sevinirm gerçekten

Back
X