Pembe kahve arası kanama

Fadime07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
72
11
3
33
Merhaba kızlar
Adetime daha 4 gün var ve bugün sabah kalktığımda peceteye bir miktar kanama olduğunu gördüm sabahtan ogleye kadar çingene pembesine yakın bir renkti akşam üzerinden beri de turuncu pembe arası bir renk ve kılcal damar gibi geliyor 2 hafta önce kan testi yaptırmıştım Sonuc 0.39 çıkmıştı şimdi bu sizce adet kanaması mı yoksa yerleşme kanaması mı bilgisi olan başından geçen varsa yardimci olabilir mi lütfenn...

neden kovuluyorsunuz ki
Bu tip sorulara genelde sinirlenip ters cevaplar yaZdıgım için..
Nyse gayet ılımlı cevap veriyorum : bunu biz bilemeyiz.adetin geçince kan testine gidersin durum netleşir.burda yazan hiç bir yorum senin sorunun cevabı olamaz.nyse Allah gönlüne göre versin

Aminn 2 hafta oldu daha test yaptirali zaten biliyorum tabiki tahlil yaptirmam gerekiyor fakat fikir almak için sordumm

Aminn 2 hafta oldu daha test yaptirali zaten biliyorum tabiki tahlil yaptirmam gerekiyor fakat fikir almak için sordumm
Aynı bende kanama oldum ve adetim çok şok gecikti geçen ay dediler yerleşme kanamasıdır filan Bi sevinesim geldi ama umutlanmak istemedim üzülürüm diye sonra doktora gittim alttan muayene ve ultrasonla baktı hiç bişey göremedi kan testide yaptı hiç bişey Yok dedi mevsim değişikliğinden bazen oyle kanama oluyormuş önemli değil dedi ama hamile olupta daha yerleşmediğinden gözükmüyor da olabilir dedi heryerden baktı test yaptı neden gözükmesin anlamadım tabi ama Bi kaç gün sonra adet oldum bile yani stres yapma hayırlısı inşallah beybisilerimiz olur

Aynı bende kanama oldum ve adetim çok şok gecikti geçen ay dediler yerleşme kanamasıdır filan Bi sevinesim geldi ama umutlanmak istemedim üzülürüm diye sonra doktora gittim alttan muayene ve ultrasonla baktı hiç bişey göremedi kan testide yaptı hiç bişey Yok dedi mevsim değişikliğinden bazen oyle kanama oluyormuş önemli değil dedi ama hamile olupta daha yerleşmediğinden gözükmüyor da olabilir dedi heryerden baktı test yaptı neden gözükmesin anlamadım tabi ama Bi kaç gün sonra adet oldum bile yani stres yapma hayırlısı inşallah beybisilerimiz olur
İnsallah canım benim de 2 gün o şekilde rkdi birgün adet gibi geldi kesildi 1 gün hiç gelmedi sonraki gün yine kahve leke geldi tamamen kesildi anlamadım ama umutlanmak istemiyorum bir dahaki adet günümü bekliyorum gelmezse yada aynı olursa gitcem doktora

Back
X