Pembe kanama peçeteye geliyor pede akmıyor yardım lütfen

narinanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
20
14
3
32
Hanımlar adetim 7 gün gecikti pembe kahve arası akıntım var ve lavobada peçeteye geliyor ama pede akmıyor sizce yerleşme kanaması mı bu durum böyle tecrübesi olan var mı

N narinanne kan testinde çıkardı muhtemelen başka nedenden olabilir hasta olamadığınız için vücut huzursuz sanırım imkan varsa dr a sorun

Benimde bugün 7 gün gecikti adetim 2 gün önce kan testi verdim beta HCG 4.45 çıktı. Doktor negatif dedi adet söktürücü verdi . ( Ama ilacı kullanmadm) çünkü eve geldiğim de bendede aynı şekilde oldu pembeydi peçeteeye geldi sadcee sonra renk kahverengiye döndü ama pedede bulaşmaya başladı. Ben şey duymuştum yerleşme kanaması bazı kadınlarda bir oed dolacak kadar da olabilir diye . Ne kadar doğru bilmiyorum.2 gündr böyle az az geliyor leke şeklinde yarın gidicem doktora . ilacı da ya hamileysem değerim pozitife çok yakın diye içmedim. Zaten çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum o tutumu diye düşünüyorum ama bı umut herşey 2 senedir hamile kalmayı istiyorum ama olmuyor sebebi bilinmeyen hamile kalamamaymş bendeki

Benimde bugün 7 gün gecikti adetim 2 gün önce kan testi verdim beta HCG 4.45 çıktı. Doktor negatif dedi adet söktürücü verdi . ( Ama ilacı kullanmadm) çünkü eve geldiğim de bendede aynı şekilde oldu pembeydi peçeteeye geldi sadcee sonra renk kahverengiye döndü ama pedede bulaşmaya başladı. Ben şey duymuştum yerleşme kanaması bazı kadınlarda bir oed dolacak kadar da olabilir diye . Ne kadar doğru bilmiyorum.2 gündr böyle az az geliyor leke şeklinde yarın gidicem doktora . ilacı da ya hamileysem değerim pozitife çok yakın diye içmedim. Zaten çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum o tutumu diye düşünüyorum ama bı umut herşey 2 senedir hamile kalmayı istiyorum ama olmuyor sebebi bilinmeyen hamile kalamamaymş bendeki
Olabilir herşey ilacı içmeyin bencede kan vermişsiniz ikigun bekleyin iki katı olursa zaten hamilesinizdir inşallah tutmusdur

Arkadaşım bu şekilde doktora çok gitti kendinde bir sorun çıkmadı en son eşine baktılar eşi ufak bir operasyon geçirdi ve doğal yolla hamile kaldı sorun sadece sizde olmayabilir 🙏🏻 Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X