pembe leke kasette negatif

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Kızlar merhaba. Adetime 2 gün kala bugün kaset test yaptım negatif. Ama dün akşam peçeteue gelen gayet pembe leke oldu. Adetin habercisi mi yoksa yerleşme mi anlamadım. Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba kaset için erken miydi?

Kızlar merhaba. Adetime 2 gün kala bugün kaset test yaptım negatif. Ama dün akşam peçeteue gelen gayet pembe leke oldu. Adetin habercisi mi yoksa yerleşme mi anlamadım. Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba kaset için erken miydi?
Her ikisi de olabilir. Ben hep regl başlangıcı kısmını yaşadım ama yerleşme olarak yaşayan da çok. Sadece yerleşmeden hemen sonra çıkmadığını biliyorum. Yarın sabahı bekleyin isterseniz yeniden yapın🙏🏼

Ben bir önceki ayda böylr oldum cuma akşamı leke oluyor hep. Ama ne bileyim tüm belirtileri hissettim gibi oldu. Kendimi öyle kandırdıö belki de. Mesela dün akşam adet olcak gibi üşümem bel ağrım hafif kaşık ağrım oldu. Bugün de takip edeceğim kendimi pazartesiyi bekleyeceğim artık. Nedense içimde hala varmış gibi güçlü bir his var inşallah doğru hissediyorumdur 🙏🏻

Kızlar sabah teste baktım böyle çok ince çizgi vardı. Kuruma çizgisi midir ya? Geç de olsa çift çizgi görmek heyecanlandırdı
1A7099B9-3470-47A3-A7DA-C66CC4D14A36.webp

Merhaba son durum nedir test yaptınız mı bir daha

Back
X