pembe leke tehlikelimidir?

nefege

CEREN
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
8
0
86
İçel Mersin
arkadaşlar 20 haftalık hamileyim sabahtan beri 3-4 defa hafif açık pembe lekelenmeler gördüm(az bılaşık şeklinde)ama huzursuz oldum daha önce başına gelen varmı yada doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim:Saruboceq:

hemen doktorunu aramalısın cnm,tehlikeli olabilir.lekelenme,yada akıntı kırmızı,pembeolursa bebek sıkıntıda olabilir.

Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor.....

Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor.....

hemen acil olarak başka doktora gitmani tavsiye ederim olmaması gereken bir durum bana sorarsan canm geçmiş olsun ohaoldumsmile

arkadaşlar pembe lekeyi önemseyin doktora gttim ve plesantada dejenerasyon görüldü 10 gün raporluyum bir gecede hastanede yatıp serum yedim .şimdi progestan 200 mg (günde 3 )verildi önemsemeniz için yazıyorum...geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler arkadaşlar tüm hamile arkadaşların bebklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim:)

sana önemliolduğunu söylemiştik canım,neyse geçmiş olsun,dikkat et kendine.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…