nefege CEREN Kayıtlı Üye 9 Aralık 2008 8 0 86 İçel Mersin 3 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #1 arkadaşlar 20 haftalık hamileyim sabahtan beri 3-4 defa hafif açık pembe lekelenmeler gördüm(az bılaşık şeklinde)ama huzursuz oldum daha önce başına gelen varmı yada doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim:Saruboceq:
arkadaşlar 20 haftalık hamileyim sabahtan beri 3-4 defa hafif açık pembe lekelenmeler gördüm(az bılaşık şeklinde)ama huzursuz oldum daha önce başına gelen varmı yada doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim:Saruboceq:
zasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2007 4.689 17 158 39 İstanbul 3 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #2 hemen doktorunu aramalısın cnm,tehlikeli olabilir.lekelenme,yada akıntı kırmızı,pembeolursa bebek sıkıntıda olabilir.
hemen doktorunu aramalısın cnm,tehlikeli olabilir.lekelenme,yada akıntı kırmızı,pembeolursa bebek sıkıntıda olabilir.
nefege CEREN Kayıtlı Üye 9 Aralık 2008 8 0 86 İçel Mersin 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #3 Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor.....
Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor.....
74umut Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 479 0 116 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #4 nefege .!.: Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor..... Genişletmek için tıkla... hemen acil olarak başka doktora gitmani tavsiye ederim olmaması gereken bir durum bana sorarsan canm geçmiş olsun ohaoldumsmile
nefege .!.: Arkadaşlar doktoruma sordum akıntı ile ağrı yoksa sıkıntı yok normal dedi ama bu sabah tekrar gördüm başına gelen varmı?huzursuz ediyor..... Genişletmek için tıkla... hemen acil olarak başka doktora gitmani tavsiye ederim olmaması gereken bir durum bana sorarsan canm geçmiş olsun ohaoldumsmile
nefege CEREN Kayıtlı Üye 9 Aralık 2008 8 0 86 İçel Mersin 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #5 arkadaşlar pembe lekeyi önemseyin doktora gttim ve plesantada dejenerasyon görüldü 10 gün raporluyum bir gecede hastanede yatıp serum yedim .şimdi progestan 200 mg (günde 3 )verildi önemsemeniz için yazıyorum...geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler arkadaşlar tüm hamile arkadaşların bebklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim:)
arkadaşlar pembe lekeyi önemseyin doktora gttim ve plesantada dejenerasyon görüldü 10 gün raporluyum bir gecede hastanede yatıp serum yedim .şimdi progestan 200 mg (günde 3 )verildi önemsemeniz için yazıyorum...geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler arkadaşlar tüm hamile arkadaşların bebklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim:)
zasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2007 4.689 17 158 39 İstanbul 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nefege #6 nefege .!.: arkadaşlar pembe lekeyi önemseyin doktora gttim ve plesantada dejenerasyon görüldü 10 gün raporluyum bir gecede hastanede yatıp serum yedim .şimdi progestan 200 mg (günde 3 )verildi önemsemeniz için yazıyorum...geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler arkadaşlar tüm hamile arkadaşların bebklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim:) Genişletmek için tıkla... sana önemliolduğunu söylemiştik canım,neyse geçmiş olsun,dikkat et kendine.:içelim:
nefege .!.: arkadaşlar pembe lekeyi önemseyin doktora gttim ve plesantada dejenerasyon görüldü 10 gün raporluyum bir gecede hastanede yatıp serum yedim .şimdi progestan 200 mg (günde 3 )verildi önemsemeniz için yazıyorum...geçmiş olsun dilekleri içinde teşekkürler arkadaşlar tüm hamile arkadaşların bebklerini sağlıkla kucaklarına almasını dilerim:) Genişletmek için tıkla... sana önemliolduğunu söylemiştik canım,neyse geçmiş olsun,dikkat et kendine.:içelim: