Pembe lekelenme

Biamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
181
243
33
Merhabalar bugün ilk doktor muayeneme gittim.
Normalde 5,5 haftalık olması gerekiyorken geç döllenme olduğunu ve 4 haftalık hamile olduğumu söyledi.
Kese göründü
İlk defa bu sabah idrardan sonra tuvalet kağıdına pembe leke geldi, progestan verdi. İlkini bu akşam vajinal yoldan aldım.

Çok az olmakla birlikte idrardan sonra gün içerisinde yine pembe lekelenmeler devam etti sildikçe. Şimdi yatıyorum.

Sağlıklı bir gebelik mi henüz bilmiyoruz 10 gün sonra gel kesenin içerisinde bebek olacak mı görelim dedi.

Tecrübesi olan var mı?

Ben de tahminime göre yani son adet tarihine göre 5+4 haftalik hamileyim.. Canim
ikimizede Rahat bi gebelik nasip etsin insallah.

Ben de kahverengi hafif lekelenme oldu haftasonu. Ptesi Dr Gittim bana Magnesium icecek olarak ve Progestan Verdi Vajinal yoldan. O biraz rahatlatiyor.. Iyi kullaniyorsan.. Kese 6mm büyüklügündeydi Ptesi günü..
Bol Bol dinlenmelisin. Bende ofisde calisiyorum. Dün tekrar lekelenme oldu ofisde dün aksam Gittim Dr rapor yazdi kese 10 mm olmustu dün. Yani büyümüs..
Her sey yolunda kanamaya ragmen.. Tabi ilk 12 hafta hep risk var.. Sen agir kaldirma yükseklere uzanma..
Bende konu acmistim bakarsan Eger bi kac tecrübeli Arkadas yazdi... Iyi geceler dilerim!

Ben de tahminime göre yani son adet tarihine göre 5+4 haftalik hamileyim.. Canim
ikimizede Rahat bi gebelik nasip etsin insallah.

Ben de kahverengi hafif lekelenme oldu haftasonu. Ptesi Dr Gittim bana Magnesium icecek olarak ve Progestan Verdi Vajinal yoldan. O biraz rahatlatiyor.. Iyi kullaniyorsan.. Kese 6mm büyüklügündeydi Ptesi günü..
Bol Bol dinlenmelisin. Bende ofisde calisiyorum. Dün tekrar lekelenme oldu ofisde dün aksam Gittim Dr rapor yazdi kese 10 mm olmustu dün. Yani büyümüs..
Her sey yolunda kanamaya ragmen.. Tabi ilk 12 hafta hep risk var.. Sen agir kaldirma yükseklere uzanma..
Bende konu acmistim bakarsan Eger bi kac tecrübeli Arkadas yazdi... Iyi geceler dilerim!

Canım Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... teşekkür ederim cevabın için, hemen bakıyorum konuna:KK200:

Kızlar benim de akintim vardi. O yüzden doktor fitil verdi. Fakat kullanim sırasında tahriş olmuş. O yüzden pembemsi bi kanama gelmişti. Bir veya iki kere oldu. Fitil kullanımında olabiliyor böyle şeyler. Kendinizi kontrol altında tutun. Riskli olan normal Kan rengine yakın olan. Kahverengi lekelerde sürekli olmamakla birlikte sıkıntı yokmuş.

Arkadaslar bol bol yatın hatta abartın hasta bezı baglayın altınıza bardak ıcın bıle uzanmayın kaybetmek cok zor cunku. Bosverın ısler bı sekılde hallolur olmazsada olmasın. Ama bebek cok cok onemlı. Sonra kendını sucluyosun cunku. Allah hayırlı gebelıkler versın cok sevındım adınıza bızede dua edın hayırlısıyla hamıle kalıp doguralım ınsallah

Benim ilk hamileligimde oldu nerdeyse 5 aya kadar.genelde kiz bebeklerde pembe lekeler geliyomus umarim bi sknti yoktur yerlesme kanamasidir

Benim arkadasimin 4-5 haftalikken basina geldi. Lekelenmesinin rengini hatirlamiyorum ama doktoru purluton vurdurmustu. İnsallah onemli birsey degildir ve bebegini kucagina alirsin. Ben 9 haftalik olmama ragmen 6 haftadan beri surekli kahve lekelenmem var Allah yardimcimiz olsun

Back
X