- 5 Mart 2025
- 328
- 49
- 13
- Konu Sahibi sutlukahvem
-
Yumurtlamada bazen lekelenme oluyormus, ondan olabilir mi?Kızlar sat 16 Nisan adet bitiminden iki gün sonra başlayıp 9 gün soğan kürü yaptım dünde pembe leke geldi birkez sadece peceteye silince geldi o da başka yok acaba bu neden oldu soğan kürü mu yaptı bunu yada enfeksiyon vs kaynaklı olabilir mi
Bilmiyorum ki ovulasyon takibi yapmıyorum yumurtlama olduysa bile degerlendirmedim şans kaçtı mı kiYumurtlamada bazen lekelenme oluyormus, ondan olabilir mi?
Yumurtlama zamanı benim de hayatımda ilk kez pembe lekelenmem oldu baya peçeteye geldi ve hamile olduğum ay oldu buKızlar sat 16 Nisan adet bitiminden iki gün sonra başlayıp 9 gün soğan kürü yaptım dünde pembe leke geldi birkez sadece peceteye silince geldi o da başka yok acaba bu neden oldu soğan kürü mu yaptı bunu yada enfeksiyon vs kaynaklı olabilir mi
Lekelenme olan günü mü degerlendirmistiniz o ay eşim dün uyuyakaldi biz dünü degerlendiremedik bugün degerlendirsem olur mu kiYumurtlama zamanı benim de hayatımda ilk kez pembe lekelenmem oldu baya peçeteye geldi ve hamile olduğum ay oldu bu
Lekelenme olan gün yapamadım çünkü ağrım da oldu ama önceki ve sonraki günler değerlendirdimLekelenme olan günü mü degerlendirmistiniz o ay eşim dün uyuyakaldi biz dünü degerlendiremedik bugün degerlendirsem olur mu ki
Ben en son 1 Mayıs'ta değerlendirdim 3 Mayıs'ta lekelenme oldu şans var mıdır kiLekelenme olan gün yapamadım çünkü ağrım da oldu ama önceki ve sonraki günler değerlendirdim
Vardır neden olmasınBen en son 1 Mayıs'ta değerlendirdim 3 Mayıs'ta lekelenme oldu şans var mıdır ki
İnşallah yaVardır neden olmasın
Canım ya benimde normalde adetlerim çok düzensiz geçen ay da kimyasal gecirdim bu ay ovulasyonla takip ediyordum adetimin 29. Gün pik oldu test ama aynı zamanda lekelenme de oldu kahverengi bazen de pembe gibi ama adete dönmedi adet değil onu biliyorum yumurtlama da olabilir mi bu iki gündür leke olarak geliyor arada o da pik testim de aşağıdaki gibi çıkmıştı herhalde pikti yaniYumurtlama zamanı benim de hayatımda ilk kez pembe lekelenmem oldu baya peçeteye geldi ve hamile olduğum ay oldu bu
Adetten 29 gün sonra yumurtlama çok geç değil mi? Hep mi böyle olurCanım ya benimde normalde adetlerim çok düzensiz geçen ay da kimyasal gecirdim bu ay ovulasyonla takip ediyordum adetimin 29. Gün pik oldu test ama aynı zamanda lekelenme de oldu kahverengi bazen de pembe gibi ama adete dönmedi adet değil onu biliyorum yumurtlama da olabilir mi bu iki gündür leke olarak geliyor arada o da pik testim de aşağıdaki gibi çıkmıştı herhalde pikti yani
Adetlerim çok düzensiz 50 günü bulduğu bile oluyor o yüzden geç yumurtluyorum malesef iki gündür kahverengi lekelenme var ama kan değil yani ovulasyon yaptım pik çıktı öncesinde pik çıkmamıştıAdetten 29 gün sonra yumurtlama çok geç değil mi? Hep mi böyle olur
O zaman mutlaka değerlendirinAdetlerim çok düzensiz 50 günü bulduğu bile oluyor o yüzden geç yumurtluyorum malesef iki gündür kahverengi lekelenme var ama kan değil yani ovulasyon yaptım pik çıktı öncesinde pik çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?