Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pembe mavi tüp bebek merkezi hakkında bildikleriniz paylaşır mısınz
Arkadaşlar bu ay pembe mavide tedaviye başlıyorum. Bu merkez hakkında bildikleriniz varsa iyi yada kötü paylaşırsanız sevinirim. Doktorum Nevin hanım. İlk defa olacak açıkçası biraz da korkuyorum süreçten. Allah yardımcımız olsun.
Arkadaşlar bu ay pembe mavide tedaviye başlıyorum. Bu merkez hakkında bildikleriniz varsa iyi yada kötü paylaşırsanız sevinirim. Doktorum Nevin hanım. İlk defa olacak açıkçası biraz da korkuyorum süreçten. Allah yardımcımız olsun.
canım doğru yerdesin benimde doktorum nevin hanım çok güveniyorum doktoruma banu hanım ilgilenicek senin ilaçlarınla oda çok tatlı bir bayan transfer sırasında semra ebede olursa kendini çok iyi hissedersin dualarla transfere hazırlıyor ayrıca pembemavinin hedefi hamile bırakmak deil eve bebek gönderme felsefesindelerdir o hastanede beni tanımayan yok :)) inatla tedavilere devam eden her kaybında dahada güçlenip pes etmeden sabırla deneyen tek hastayım hasta bakıcılar dahi beni ve annemi iyi tanıdılar okadar çok yattımki o hastanede ve şimdi yine deneyeceğim umarım senin hikayen güzel başlar güzel devam eder bebeğinle dönersin evine ordakilere balıkesirden nurten dersen hepsi bilir beni :))))