S susuma Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 12 6 1 30 20 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi susuma #1 Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ?
Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ?
M MARESS Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2022 50 7 6 1 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi susuma #2 susuma .!.: Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oldunuz , aynısını yaşıyorum
susuma .!.: Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oldunuz , aynısını yaşıyorum
Queenbee0 Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2022 769 581 23 24 11 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi susuma #3 susuma .!.: Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum şu an. Dün pembe bir kaç damla çamaşırıma gelmişti bugün çok koyu kahverengi akıntım olmuş ama az değil, ve adetime 7 gün var
susuma .!.: Reglime 10 gün var önce pembe şimdi kahverengi bir akıntım var belimde bir ağrı yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yapsam çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum şu an. Dün pembe bir kaç damla çamaşırıma gelmişti bugün çok koyu kahverengi akıntım olmuş ama az değil, ve adetime 7 gün var
Queenbee0 Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2022 769 581 23 24 11 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi susuma #4 MARESS .!.: Merhaba nasıl oldunuz , aynısını yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Siz nasıl oldunuz bir gelişme var mı
MARESS .!.: Merhaba nasıl oldunuz , aynısını yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Siz nasıl oldunuz bir gelişme var mı