Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi fotoğrafı olsa baksak potinlerine :) güle güle kullan cnm bence hardal sarısı bi pantolonla güzel olur tabi biraz da pembenin tonuna da bağlı..
Tşk.edermmm..Haklısın fotoğraf olmayınca nasıl yorum yapıcaksınn k.bakmaa lütfen..:) ama bi türlü beceremedim buraya fotoğraf kkoymayı..Bildiğin şeker pembesi hani bu sene moda oje renkleri varya mat pembeler o renk..![]()
hmm anladım sanırsaaaam o zaman su yeşili de güzel olur ya da açık bi maviyle ben renkli giyinmeyi sevdiğim için böyle söylüorum sen nelerden hoşlanırsın bilemem ama beyaz pantolonla da süper olur şöyle baharda üstüne de güzel tiril tiril bi gömlek ooh :)
![]()
yaz icin böyle kombinleyebilirsin canim![]()
Wuwwwww...!! süper..:)) tam ayakkabımın renginden ve kombinsyon harika olmş..O zmn yeni kot etek almayaaaa gidiyrmm...:)))))
Tşk.edermm.:)![]()
Ben pembe renkli topuklu ayakkabılarımı açık renk jeanle giymeyi tercih ediyorum, gerçekten nefis duruyorlar. Üzerine mutlaka canlı renkleri tercih etmelisin. Siyah, kahverengi, lacivert gibi koyu renklerden kaçınmalısın. Güzel günlerde giyin canım.
pembe ayakkabilari acik renk yada lacivert kot la üzerine bebe mavisi piti kareli gömlekle yada mini beyaz ceketle icine badiyle tamamlayabilirsin cicek desenli mini eteklerle ve gri renkde pembeyle hos durur
yaz icin güzel bir kombin bence
güle güle giy canim
simsiyah bir kıyafetle harika olur, yine beyazla da aynı şekilde..
jeanlerle cici durur.
bir de gri, gri ile pembe hoş oluyor, ben çok sık kullandım.
Selamm kızlar..Uzun zamandır beğendğim pembe ayakkbıları aldım sonunda :)) Modeli bu sene moda olan önü kapalı,bileğe kdar ve bağcıklı veee platform topuk..Sorum bu ayakkabıyı nelerin altına giyebilirm..? Nelerle yakışır..? Tawsiyelerinizzzz..:))
şimdi şekerim sana sırasıyla nelere uyum sağlayacağını söyliyeyim şimdi lacivert kot etek,lacivert pantolon,beyaz pantolon,beyaz elbise üstlerinede pembe deil asla klasik lacivert yada beyaz kemer pembe olablir yada fular çantayla tokayla yada takılırla da bütünleşince wonderfuuulll tabi resimleri görsek kombin yapardm sana ama yok![]()
pembe ayakkabılarımı hep leoparla kombinleyerek giyerim ve herkeste bayılır buna. sonra lacivertle harika oluyorlar. pembe zıt renklerle harika olur diye düşünüyorum ne bileyim bi kırmızıyla falan güzel olmaz.![]()