pembemsi akıntı

benimxx

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
235
2
296
Ankara
merhabalar hanımlar 5 haftalık hamileyim bugün pembemsi akıntım oldu kasık agrılarım ara ara devam ediyor şuanda da sol bacak ağrım var bir sorun varmıdır doktora görünmelimiyim

merhabalar hanımlar 5 haftalık hamileyim bugün pembemsi akıntım oldu kasık agrılarım ara ara devam ediyor şuanda da sol bacak ağrım var bir sorun varmıdır doktora görünmelimiyim

Merhaba canım bende 8+5 haftalık hamileyim o haftalar da benimde aynı çok az hafif pembemsi lekelenmem olmuştu ama çok ayakta durup birşeyler taşımıştım ondan olmuştu biraz uzanıp dinlendikten sonra bir daha olmadı birde bebek yerleşirken olabiliyor arada diye okumuştum bazı sayfalarda yine de dikkat et dinlen eger devam ederse git mutlaka şimdiden bebegin hayırlı olsun Allahım sağ salim kucagına almayı nasip eylesin....

Merhaba canım bende 8+5 haftalık hamileyim o haftalar da benimde aynı çok az hafif pembemsi lekelenmem olmuştu ama çok ayakta durup birşeyler taşımıştım ondan olmuştu biraz uzanıp dinlendikten sonra bir daha olmadı birde bebek yerleşirken olabiliyor arada diye okumuştum bazı sayfalarda yine de dikkat et dinlen eger devam ederse git mutlaka şimdiden bebegin hayırlı olsun Allahım sağ salim kucagına almayı nasip eylesin....

Amin canım Allahım hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Sonradan bende okudum olabiliyormuş dikkat ediyorum bir daha olursa mutlaka görünürüm
Sen beebginin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun haftaya cumaya gidicem bende doktora aslında bu hafta cuma gel dedi kese için ben biraz bekleyip kalp atışlarınıda duymak istiyorum.Bir de korkuyorum erken olduğu için bebek yok falan der moralimi bozmak istemiyorum haftaya cuma 6+4 olacak benim hesabıma göre kalp atışını duyabilirmiyim

Amin canım Allahım hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Sonradan bende okudum olabiliyormuş dikkat ediyorum bir daha olursa mutlaka görünürüm
Sen beebginin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun haftaya cumaya gidicem bende doktora aslında bu hafta cuma gel dedi kese için ben biraz bekleyip kalp atışlarınıda duymak istiyorum.Bir de korkuyorum erken olduğu için bebek yok falan der moralimi bozmak istemiyorum haftaya cuma 6+4 olacak benim hesabıma göre kalp atışını duyabilirmiyim[/QUO

Canım ben ilk muayneme 7.haftaya girdiğim gün gittim hamile aynen senin gibi biraz korkuyordum ama sürekli kan tahlili verip yükselişini takip ettim tam 7. haftaya girdiğimiz gün gittigimde normal ultrasonla kalp atışlarını çok net duyduk kendini gördük çok güzeldi herşeyin yolunda olduğunu görünce içimiz rahatladı darısı sana inşallah

Üzerinden biraz zaman geçmiş ama bu konuyu yeni gördüm ve yazmadan edemedim. Gebelikte bazı durumların hafif ya da şiddetli olması önemli değil mutlaka dr.a söylemek lazım. Benim de yaklaşık o haftalarda çok hafif kanamam oldu. Pembemsiydi. Ama önemli olan bizim ne gördüğümüz değil. Dr.umu aradım hemen gel bakalım dedi.Ultrasonda kanama alanı görülmedi. 10 gün istirahat verdi. Kontrole çağırdı kontrolde ultrasonda kan pıhtıları vardı. İlaç ve iğne vermişti ve kullanmaya devam ettim bi süre daha. (10 gün içinde çok çok az kahverengi akıntı olmuştu,ama önemli olan pembe renkli akıntı imiş.). Yani önemli olan ultrasonda dr.un ne gördüğü. İhmal edilmemesi gereken bi konu.

bu pembemsi akıntının implantasyon yani rahime yerleşme tuutnma sırasında oluşan-oluşabilecek hafif kanama olduğu söyleniyor

Ben kendi başımdan geçeni yazdım. Tabi ki öyle de olabilir, benimki gibi de olabilir. Bence doğrusu o kararı dr.un vermesi. Ben riske edemem doğrusu beklerken bi şey mi var diye içim içimi yer ama herkesin kendi kararı tabi, saygı duyarım.

Ben kendi başımdan geçeni yazdım. Tabi ki öyle de olabilir, benimki gibi de olabilir. Bence doğrusu o kararı dr.un vermesi. Ben riske edemem doğrusu beklerken bi şey mi var diye içim içimi yer ama herkesin kendi kararı tabi, saygı duyarım.

bende aynen size katılıyorum ben bilgi amaçlı paylaştım :emir_bebek:

Merhaba arkadaslar..2 gun once dr gebelik suphesi icin gittim beta hcg 14 küsür cikti.1 haftalik falan hamileymisim,adet gunume ise daha 2 gun var.bugun wc de afedersiniz vajinami peceteyle sildigimde acik pembe leke geldi,bir zaman sonra tekrar wc ye girdim yine pembe leke geldi..daha sonra girdigimde ise acik kahverengi leke geldi bu normal mi
:(

Merhaba arkadaslar..2 gun once dr gebelik suphesi icin gittim beta hcg 14 küsür cikti.1 haftalik falan hamileymisim,adet gunume ise daha 2 gun var.bugun wc de afedersiniz vajinami peceteyle sildigimde acik pembe leke geldi,bir zaman sonra tekrar wc ye girdim yine pembe leke geldi..daha sonra girdigimde ise acik kahverengi leke geldi bu normal mi
:KK43:
Merhaba doktora görünmenizde yarar var . Yerleşmeden ötürüde olabilir ama her halukarda doktorun görmesi daha iyi ilaç veriyor tedbir amaçlı içinizde rahatlar . inş hayırlısıyla devam eder gebeliğiniz ve hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ;)

merhabalar, benim de olmuştu ve doktor progestan vermişti, düşük tehlikem vardı... ihmal etmeden doktora gitmenizi öneririm

Back
X