Pembemsi kanama kizlar yardım lütfen?

Canım çok geçmiş olsun inşallah daha sağlıklı bir gebeliğin olur :dua:

Kizlar bebek gozuktu sag kasikta kalbi atiyor dis gebelik imis cok kotuyum hastanede yatiyorum yarın operasyon var :KK43:
Ya emin misiniz çok üzüldüm inanamadım kanaman falan durunca iyiye gidiyor sandık içini ferah tut bende kürtaj oldum bilgin var inş sağlıklı hamilelik de yaşarız canım :(((

Hayir bugun hem kese bebek ve kalp atisi gozuktu
Hele şükür ne nazlı cıktı bebişin:anneadayı: Allah kucagına almayı nasip etsin ibşAllah:anne:cnm bu arada senın lekelenmen nasıldı cokmuydu? Rengi nasıldı? Ayrıca hamileliğini ögrendikten ne kadsr sonra başladı? Ay cok soru sordum:63:

Hele şükür ne nazlı cıktı bebişin:anneadayı: Allah kucagına almayı nasip etsin ibşAllah:anne:cnm bu arada senın lekelenmen nasıldı cokmuydu? Rengi nasıldı? Ayrıca hamileliğini ögrendikten ne kadsr sonra başladı? Ay cok soru sordum:63:
Siz yanlış anladınız kadının dış gebelik bebek var ama sağlıksız geç kalsa tüplere bile zarar verebilir Allah korusun yarın alınacak o bebek Allah yardımcısı olsun sizinde varsa kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Siz yanlış anladınız kadının dış gebelik bebek var ama sağlıksız geç kalsa tüplere bile zarar verebilir Allah korusun yarın alınacak o bebek Allah yardımcısı olsun sizinde varsa kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ayy evet yanlış anlamısım :( ben sag kasıkta arıyor msjını okumadım. Alttaki diger mesajını okudum . Allah şifa versin :( benım yok malesef bebegim

Çabuk toparlanırsın inşallah bende unuttum geçti geriye bakma elbet iyi şekilde de evlatlarımız olacak inşallah çok geçmiş olsun inşallah canım :(((

Çabuk toparlanırsın inşallah bende unuttum geçti geriye bakma elbet iyi şekilde de evlatlarımız olacak inşallah çok geçmiş olsun inşallah canım :KK43:((
Kandiliniz kutlu olsun kızlar.
Pazartesi günü bebisin kalp atışlarını gördük. Fakat benim lekelenmelerim devam ediyor. Özellikle yemek yapınca kan geliyor az da olsa. Ağrım yok çok şükür. Yinede korkuyorum. Protestan iğnesi olmaya başladım iki günde bir. Iki defa vuruldum şimdiye kadar. Bu iğne ise yararmı acaba? 8 haftalık olduk.

Sağol canım kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar maşallah sana az kaldı cinsiyete nerdeyse :)) bak sana tutunuyor minik meleğin sancı yoksa sıkıntı Yok hareket edince geliyor demek uzansan daima olmayacak elinden geldiğince dinlenmeye çalış progestan tutunmasına yardımcı zaten iki üç hafta daha atlat hayırlısıyla kucağına al inşallah bizlere de dua et tekrar o duyguyu yaşayalım inşallah :-)))

Sağol canım kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar maşallah sana az kaldı cinsiyete nerdeyse :)) bak sana tutunuyor minik meleğin sancı yoksa sıkıntı Yok hareket edince geliyor demek uzansan daima olmayacak elinden geldiğince dinlenmeye çalış progestan tutunmasına yardımcı zaten iki üç hafta daha atlat hayırlısıyla kucağına al inşallah bizlere de dua et tekrar o duyguyu yaşayalım inşallah :-)))
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin canım. Kalpten diliyorum bunu. Aynı duyguları yaşadığım için biliyorum.

Back
X