Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bende pemfigus hastalığı var benim durumumda olan var mı diye merak ediyorum
Bu hastalığın israilde çok görüldüğü konusunda bişiler duydum yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın doktoru ona çam ağaçlarından uzak olması gerektiğini söylemiş evleri bahçeli ve içindede çamlar var onlarda başka bir ev bakıyor zor bir hastalık çok steril yaşıyor o,çok iyi bakıyor ailesi önceleri çok kilo vermişti sonra toparladı onun 5 yıl oldu.allah şifa versin
mrb öncelikle çok geçmiş olsun annemde penfigus hastasıydı çok şükür atlattı ama kortizon tedavisi görüyor hala
çok sağol annene de çok geçmiş olsun zor bi hastalık kortizon da öyle nerde tedavi görüyo annen
Pemfigus hastalığı olanlar üzerinden uzun zaman geçmiş konunun ama
bulunca hemen yazmak istedim toplanabilirmiyiz ben daha tedaviye başlamadım
önümüzdeki hafta için yatış verdi doktor kortizona başlamam için
tedavi olanlar bana yardımcı olabilir mi neler yapmam gerekiyor acaba tedavi süreci nasıl ilerliyor
Doktor kortizon dozunu başta fazla verecek bu yüzden yüzünüz falan şişebilir,tüylenme olabilir.. annemde öyle oldu. Sonra vücudunuzun tepkisine göre yavaş yavaş ilacı düşürecek.
Doktoru tahlil sonuçlarına göre git gide kortizon dozunu düşürdü ve şimdi annem gayet zayıf ve güzel:) kortizonu da nerdeyse bırakmak üzere. Şekeri yükselmişti kortizondan dolayı ve mide sorunu yaşadı ama şimdi hepsi geçti Allaha şükürler olsun.
Sağlıklı beslenmeye çalışın, katkılı hazır gıdalar yemeyin.
En önemlisi moralinizi yüksek tutun. Allah şifa versin en yakın zamanda.