pempemsi vajinal akinti nedir yardimci olurmusunuz?

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
Merhaba arkadaslar bugun pempemsi bir akinti geldi adet tarihime 12 gun var gebelik belirtisi olabilir mi ya da bir problem mi var daha once basina gelen arkadaslar paylasabilir mi lutfen?

Merhaba arkadaslar bugun pempemsi bir akinti geldi adet tarihime 12 gun var gebelik belirtisi olabilir mi ya da bir problem mi var daha once basina gelen arkadaslar paylasabilir mi lutfen?

canım merhaba

bende yerleşme kanaması yasadım ama yerleşme kanaması adete 3-5 gun kala yasanır 12 gun var demişsinn gebelik belirtisiyle ilgili olduugnu düşünmüyorumm..

başka birşeyle ilgisi olduugnu düşünüyorum

Haklisin ama 7-10 gun once iliskiye girmistik ve muhtemelen yumurtlama donemiydi bu yuzden ihtimal veriyorum..

Bende oyle umut ediyorum ama kanama veya lekelenme degil yumurta aki gibi pempe bir akinti idi... ilk defa oldu boyle...

canım pembe akıntı yumurtladığın anlamanına gelir bazı kadınlarda yumurtlama döneminde böyle akıntılar olabiliyor endişe edilecek bi durum söz konusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…