Pendik Bölge Hastanesi Doktor Tavsiyesi Lütfen

BitterSever

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
235
241
18
Merhaba, daha önce Kartal Umut a gidiyordum. Ancak çok memnun kalmadım ve çok net olmasa da Bölge Hastanesine gitmeye karar verdim. Daha önceki konuları okudum ama yine de güncel bilgi paylaşımı için konu açtım. Bu sene içinde bu hastaneye giden ya da hala devam eden arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, bende hafta sonu gittim ilk defa dr. doğan cüceloğlu na muayene oldum. ılımlı, ilgili birine benziyor. Siz de gitmeye karar verdim yazmışsınız. Ne yaptınız, gittiniz mi?

Merhaba, bende hafta sonu gittim ilk defa dr. doğan cüceloğlu na muayene oldum. ılımlı, ilgili birine benziyor. Siz de gitmeye karar verdim yazmışsınız. Ne yaptınız, gittiniz mi?

Aradan çok zaman geçmiş ama Bölge hastanesine gittiniz mi bende arayış içindeyim de memnun kaldınız mı

Yazalı çok olmuş, cevap için kusura bakmayın yeni gördüm. Doğum ücretinden dolayı vazgeçtim. Ancak hastane cidden güzel ve temiz. Doktor olarak da Mustafa Bey ve Doğan Bey çok iyiymiş öyle diyorlar. Ben yine eski hastaneme Kartal Umuta gidiyorum.

Bende bugün doktor Mustafa Özbek 'e gittim beğendim ilgili ılımlı dinleyen yardımcı oldu eşimde bende memnun kaldık

merhaba ben hamile kaldığımı öğrendiğim zaman evime yakın olduğu için ve daha önce ailemdeki bazı sağlık sorunlarında orayı kullandığımdan dolayı pendik bölge hastanesini tercih ettim. 1 eylülden itibaren uzm. dr. doğan beye gitmekteyim ve çok memnunum. kendisi ilgili güler yüzlü bir doktor. rahat tavırları insanı da rahatlatıyor. doğum ücretlerini de öğrendim, sgklı iseniz 1400 tl normal doğum paket ücreti bir gece hastanede yatış ve bir hafta sonraki bebek ve anne muayenesi de ücrete dahil. sezeryanda 1700 tl acil sezeryan ise 3200 tl. sgk için muayene ücreti 70 tl ve 10 gün içinde ikinci muayene ücretsiz. ikili test 175 tl , 4 boyutlu ultrason ücreti ise 320 tl bunlarda sgk anlaşması yok hastanenin. ancak ben başka hastanelerde de fiyat aldım 1000 tl diyenler bile oldu. ben bazı kan testlerimi doktorumunda tavsiyesiyle sağlık ocağında yaptırdım,malesef bazı testleri devlet yapmıyor o zaman bölge hastanesinde yaptırdım onlarda yaklaşık 360 tl gibi bir rakam tuttu. şeker yüklemesi ise 20 tl. işin güzel yanı tüm testlerin sonuçları hemen hemen aynı günde çıkıyor.
hastane temiz personel de güler yüzlü. geçtiğimiz aralık ayında tüm ultrason cihazları yeni nesillerle değiştirildi görüntüleri çok net. bebeğinizin her hareketini ve göz kırpışını bile görebiliyorsunuz. doğan bey çok tercih edilen ve yoğun bir doktor o yüzden randevulu gitmenizi öneririm, çok hastası olduğu için ilk zamanlarda isminizi hatırlayamayabilir ancak hatırlatınca hemen sorun çözülüyor. umarım verdiğim bilgiler yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…