Pendik civarı oturanlar, şimdiden oyun grubu kurup tanısalım kaynaşalımmı?

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Merhaba pendikli anneler, yada anne adayları :)))
ben henuz anne değilim ama ağustos 17 de sezeryanla olucam ınsallah, henuz kızım 27 haftalık:)
ben evlendığım için kadığoyden pendığe tasındım. pendik üstkaynarca ya . ve buralarda kafama gore birilerini bulamadım. yanlış yeremı yazdım bilmiyorum ama hem cocuklar için oyun grubu adı altında anneler için sosyalleşme sohpet grubu kurmak ıstıyorum. yada bıldığınız bana uyan bır grup varmı?
ben 30 yasındayım ilk bebeğim olacak insallah. hamılellığımle işten ayrılınca cok sıkılmaya basladım evde. hadı benı yanlız bırakmayın:)

bende üst kaynarcadayım çok istiyordum böylr bir grupla tanışmayı ama şuan evden dışarı çıkmam bile olağanüstü 3 aylık ikizlerim ve 2.5 yaşında kızım var inşallah birilerini bulursunuz..

bende üst kaynarcadayım çok istiyordum böylr bir grupla tanışmayı ama şuan evden dışarı çıkmam bile olağanüstü 3 aylık ikizlerim ve 2.5 yaşında kızım var inşallah birilerini bulursunuz..
:))) oy massallah canım. acaba nerde doğum yaptın?

pendik hospital da doğum yaptım hastane çok lüks değil ama doktorumdan çok memnundum orada yapmayı tercih ettim gayette memnunum...

ben daha 32 haftalık hamıleyım :))) siz ne guzel zor zamanları atlatım 3 yaşına kadar buyutmuşsünüz kızınızı :)) maşallah. kaynarcadayım bende .

Merhaba pendikli anneler, yada anne adayları :)))
ben henuz anne değilim ama ağustos 17 de sezeryanla olucam ınsallah, henuz kızım 27 haftalık:)
ben evlendığım için kadığoyden pendığe tasındım. pendik üstkaynarca ya . ve buralarda kafama gore birilerini bulamadım. yanlış yeremı yazdım bilmiyorum ama hem cocuklar için oyun grubu adı altında anneler için sosyalleşme sohpet grubu kurmak ıstıyorum. yada bıldığınız bana uyan bır grup varmı?
ben 30 yasındayım ilk bebeğim olacak insallah. hamılellığımle işten ayrılınca cok sıkılmaya basladım evde. hadı benı yanlız bırakmayın:)
merhaba bende pendik ust kaynarcadayim kizim 3 yasinda kimseyi bulamafiysaniz biz bir oyun grubu kurabiliriz bana ulasin lutfen

grup başlamadan bitmiş galıba :)oğlum 22 aylık ,bende pendik te oturuyorum ve cumartesi günleri anneli oyun grubu olan bir yer arıyorum.

Back
X