Pendik Devlet Hastanesinde Doğum Yapan Var mı ?

abanadeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
21
0
36
İstanbul
Arkadaşlar Pendik Devlet Hastanesinde Doğum yapan, ya da bir yakını tanıdığı doğum yapmış ise hastane hakkında bilgi ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.

ay canım çok iyi olmuş bu konuyu açmışsın ben açacaktım bende orda doğum yapmayı düşünüyorum ama bilgide almak istiyordum istasyonun yanındaki hastane demi sadece doğum üzerine diyorlar yeni yapılmış yani varmış ama ek yapılmış galiba doğum olan yere öyle duydum

arkadaşlar varsa bize yardımcı olurmusunuz

arkadaslar bende bunu cok arastırdım yapan cok kışi var memnunlar ama dogumdan sonra tek kişilik oda secenegı yok ve erkek asıstanlarda doguma gırıyomus bende yenı hamileyım ınsan korkuyo kımseyede guvenemıyo oyuzden ben nene hatunu tercıh ettım..

Açıkçası benim devlet hastanesi daha çok içime siniyor şu anda. Özel hastanelerden daha güvenilir gibi geliyor. En azından yapılması gereken ne ise onu yapıyorlar. Gereksiz yere extradan bir şey yapmıyorlar.
Ben de özel hastanelere bu yüzden güvenemiyorum.

nagehancım mrb nasılsın, görüşemedik bu ara. doğum yaptın mı. ne durumdasın merak ettim. kendine iyi bak. görüşmek üzere...

yaptım canım ama devlette yapmadım orda bana hafta içi gelirsen doğum yaptırırız hafta sonu yaptıramayız sen başka hastaneye gitdediler kendilerine güvenleri yok bebek iri diye korktular bende nenehatunda yaptım sezeryanla oldum
kartal araştırmaya gittim orda da bakmadılar ağrılarım vardı hiç ilgilenmediler ordan nenehatuna geldim haman sezeryanana aldılar 21 gün oldu doğum yapalı

canım geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş. Hangi hastane hafta sonu doğum yaptıramayız dedi ya çok ilginç.Şaşırdım.Ben de kartal araştırma hakkında iyi şeyler duymadım,dediğin gibi ilgilenmiyorlarmış hiç. Ben hala doğum yapmadım. gün sayıyorum artık. Hastane konusunda kafam hala karışık.

pendik devlet dedi canım bebek iriymiş 3kg 6.40g doğdu pendik şifaya gidecektim ama kartaldan gönderince kendi dr gitmeye karar verdim kartal araştırmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum pendik devlette kendilerine güvenemiyorlar puroblemsiz doğuracak kadın arıyorlar
allah sanada kolaylık versin
sana drun ne diyor normalmi sezeryanmı düşünüyorsun şifada burçak hanım çok iyi ben ona gitmiştim o bana normal doğum yaptıracaktı yatışımı vermişti ertesi gün ben doğum yaptım nenehatuna gittim orasıda çok iyi ama sezeryan ağırlıklı bebeğin kilosu küçükse normal yaptırıyorlar orda

canım ben kontrollere pendik devlette Necef hanım var ona gidiyorum. normal doğuma engel bir şey yok dedi. Zaten devlet hastanesi olduğu için sezaryan talep etme şansın da yok dedi. Ben de normal istiyorum ama hastanenin hafta sonu bakmaması ilginç. Hala şaşkınım.

bana öyle dedi ebeler hem yapamıyacakları bişeyi hemen sevk ediyorlar kadının birisine yanımda sen buraya gelme özel hastaneye git dediler kadın gittikte n sonra sordum neden diye boyu küçük bide çatısı biraz dar gibi felan bişeyler sayıkladı kadına gelme dediler

mrb kızlar ben nene hatun hastanesine gidiyorum hilal bayrama ama çok kararsızım doktorumdan memnunum ama o kadar paraya rağmen dokturunuza ne cepten ne hastaneden ulaşamıyorsunuz eşimde beni yiyip bitiriyor hastaneyi sevmedim diye sizin bi bilginiz varmı hastane hakkında ben gebzede oturuyorum buradaki hastaneleri beğenmediğim için oaray geliyorum ne tavsiye edersiniz yada bu hastane hakkında bilginiz varmı hiç

canım ben nenehatunda doğum yaptım 1 ay önce hastane güzel ilg,ileride güzel ama dr hakkında bişey diyemem karşıdan görüyordum dr ru bende neslihan alana gidiyordum çok tatlı birisi
hastanedeki hemşireler çok iyiler
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
ama seeryan ağırlıklı orası
sen nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun

pendik devlet hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım...
kesinlikle özel hastane standartlarındaydı...
birdahaki bebeğimide pendik devlet hastanesinde doğurmnayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar değişmez...

Son düzenleme:
canım ben nenehatunda doğum yaptım 1 ay önce hastane güzel ilg,ileride güzel ama dr hakkında bişey diyemem karşıdan görüyordum dr ru bende neslihan alana gidiyordum çok tatlı birisi
hastanedeki hemşireler çok iyiler
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
ama seeryan ağırlıklı orası
sen nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun

merhaba nagihan , doğum yapmışsın hayırlı olsun , darısı başımıza diyim inşallah , bu hastane konusunda bende çok kararsızım , bende kaynarcada özel cihan tıp merkezine gidiyorum Cüneyt beye , sakin bir adam sorarsan cevap veriyo, doğumu özel kartal hastanesinde yaptıryomuş , ben sana şunu sormak istiyorum, nene hatunda normal dopum ve sezeryan doğum ücretleri nedir acaba , telefonda bilgi vermiyorlar SSk yım ben , benim gittiğim yerde normal 350 , sezeryan 400 diyo doktorum , aslında bende pendik devlet hastanesinemi gitsem diyorum ama bilmiyorum yaa, yardımcı olurmusun bana....

merhaba nagihan , doğum yapmışsın hayırlı olsun , darısı başımıza diyim inşallah , bu hastane konusunda bende çok kararsızım , bende kaynarcada özel cihan tıp merkezine gidiyorum Cüneyt beye , sakin bir adam sorarsan cevap veriyo, doğumu özel kartal hastanesinde yaptıryomuş , ben sana şunu sormak istiyorum, nene hatunda normal dopum ve sezeryan doğum ücretleri nedir acaba , telefonda bilgi vermiyorlar SSk yım ben , benim gittiğim yerde normal 350 , sezeryan 400 diyo doktorum , aslında bende pendik devlet hastanesinemi gitsem diyorum ama bilmiyorum yaa, yardımcı olurmusun bana....

canım hayırlı doğumlar diliyorum inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın
canım ben şimdi unuttum eşim biliyordu o gelsin ben sana cevap yazayım ben sezeryanla yaptım 780 tl tuttu ben 4 gün kaldım hastanede
pendik devleti bende çok istiyordum ama bana bebek iri dediler hep korktular onlar riks almak istemiyorlar hemen gönderiyorlar
nenehatun da ilgi çok güzel hemşireler dr lar çok ilgililer
sana dr nediyor normalmi sezeryanmı veya sen ne istiyorsun sezeryan istiyorsan nenehatuna git derim

canım hayırlı doğumlar diliyorum inşallah hayırlısıyla doğum yaparsın
canım ben şimdi unuttum eşim biliyordu o gelsin ben sana cevap yazayım ben sezeryanla yaptım 780 tl tuttu ben 4 gün kaldım hastanede
pendik devleti bende çok istiyordum ama bana bebek iri dediler hep korktular onlar riks almak istemiyorlar hemen gönderiyorlar
nenehatun da ilgi çok güzel hemşireler dr lar çok ilgililer
sana dr nediyor normalmi sezeryanmı veya sen ne istiyorsun sezeryan istiyorsan nenehatuna git derim

cevabın için teşekkürederim , doğumun nasıl olacağı belli değil bebek ters duruyo hala , döner heralde daha zaman var , dönmezse mecbur sezeryan tabi , çok zor yaa bu hastane seçimi inan kafam allak bullak oldu, doğum yaklaşsın bakalım bebeğin durumu ne olacak ona göre hareket ederim artık :31:

ben şimdi sezeryan olacağım bana git mi diyecekler ? olmaz doğurabilirsin mi diyecekler ? okuduklarımdan bunu çıkarttım kabus gibi:52:

Back
X