• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pendik devlet hastanesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Pendik devlet hastanesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
Rukiye şengül hoca. Banada burda önerdiler gittim ve memnun kaldım diğer doktorlar da gittim randevusuz bakmazlar yumurta takibi yapmazlar falan ama bu doktor gerçekten iyi bence öneriyorum iki defa vaya üc defa gittim ama başka öneri olarak da genelde sabah saatlerinde gidilmesi çünkü daha az yorgun oluyorlar daha iyi ilgileniyorlar bence
Acaba çatlatma iğnesi veriyormu bilmiyorum bebi takip ediyor bakalım çatlamazsa verirmi böyle yetkisi oluyor doktorların bilmiyorum burda oluyor yazmışlar ama hayırlısı inşallah

Rukiye şengül hoca. Banada burda önerdiler gittim ve memnun kaldım diğer doktorlar da gittim randevusuz bakmazlar yumurta takibi yapmazlar falan ama bu doktor gerçekten iyi bence öneriyorum iki defa vaya üc defa gittim ama başka öneri olarak da genelde sabah saatlerinde gidilmesi çünkü daha az yorgun oluyorlar daha iyi ilgileniyorlar bence
Acaba çatlatma iğnesi veriyormu bilmiyorum bebi takip ediyor bakalım çatlamazsa verirmi böyle yetkisi oluyor doktorların bilmiyorum burda oluyor yazmışlar ama hayırlısı inşallah
Bu doktorumuza randevusuz gidebilir miyim randevu bulunamıyor hiç

Yada bazan akşam sekizde iptal edenler oluyor yanin akşam saatlerinde bak çünkü sekize kadar iptal etmeleri gerekiyor gitmediklerin 5 -6-7-8 saatler de bak sık sık bakman gerekiyor eğer çocuk düşünürsen de doktor yumurta takibi için zaten bir kaç kere randevusuz gidiliyor keşke beni yerim yakın olsaydi uzak düşüyor hamile kalsam direk bundoktora giderdim inşallah sende iatiyorsan Rabbim bize yaşatsın sağlıklı hamileligi inşallah

Eger yerin yakınsa sabah erkenden dene bı çünkü bazı hastaneler 10 tane hasta randevusz alıyormuş sabah çok erken saatde öyle bir şey duydum yanıltmak istemem doğrumu degilmi bilgim yok siz hastaneyi arayipda sorabilsiniz İnternet bakın hastane numarasına belki o şekilde bilgi alabilirsiniz

Back
X