Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 4 haftalık hamileyim, sürecin daha başındayım ve doktor arayışındayım. Pendik Medipol, Medical Park ve Yüzyıl hastelerinde tecrübesi olan var mı. Hangi doktoru önerirsiniz. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneler hangileri acaba
Merhaba Sürecin daha başındayım ve doktor arayışındayım. Pendik Medipol, Medical Park ve Yüzyıl hastelerinde tecrübesi olan var mı. Hangi doktoru önerirsiniz. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneler hangileri acaba
Merhaba 4 haftalık hamileyim, sürecin daha başındayım ve doktor arayışındayım. Pendik Medipol, Medical Park ve Yüzyıl hastelerinde tecrübesi olan var mı. Hangi doktoru önerirsiniz. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneler hangileri acaba
Merhabalar üzerinden biraz vakit geçmiş kimse gittiniz acaba? Bana Pendik medipolde Canan acar demir önerdi bir tıp Prof hocam. Ama muayene ücretini öğrenemedim henüz
Merhabalar üzerinden biraz vakit geçmiş kimse gittiniz acaba? Bana Pendik medipolde Canan acar demir önerdi bir tıp Prof hocam. Ama muayene ücretini öğrenemedim henüz
Selam canım ben 5 gün önce gittim Canan acar demir hocaya güncel 2026 muayene fiyatı 3.500 daha önce nergiz Kılıç gitmiştim oda iyi ikisi tavsiyemdir Pendik medipol hastanesi olarak
Selam canım ben 5 gün önce gittim Canan acar demir hocaya güncel 2026 muayene fiyatı 3.500 daha önce nergiz Kılıç gitmiştim oda iyi ikisi tavsiyemdir Pendik medipol hastanesi olarak
Yani orta düzeyde yakın tanıdığım doğum yaptı orada 1 ay önce tam normal 40 sezeryan 45 miş aytakın hocaya randevu bulunmuyor bu hocadada çok yoğunluk var doğumu nerede yaparım emin değilim gidişata göre devam edeceğim sanırım dr bulmak çok zor kafana göre