- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
- Konu Sahibi Hopeful345
-
Teşekkür ederim cevabın için. Bende ersoy de mine hanım düşünüyorum veya yuzyilinde serap. Daha karar veremedimBen veraya gitmeyi düşünüyorum. Ayşe hanıma gidip bir fikir edineceğim. Hakkında iyi yorumlar var internette
Amin inşallahİnşallah iyi doktorlarda kolay doğum yaparız canım :)
Ersoyda Mine Hanım'a gittim ben . Benim rahim filmimi de o çekmişti. İyi bir doktor ama benim oturduğum yere ters bir hastane orası ben Umut hastanesi Fatih hocayı tercih ettim bu doğumumda. Bir öncekinde Pendik Şifa Soner Bey'e gidiyordum. Ondan da memnundum ama o hastanede ters arkadaşTeşekkür ederim cevabın için. Bende ersoy de mine hanım düşünüyorum veya yuzyilinde serap. Daha karar veremedim
MEdical Park pahalı diye biliyorum. Herkesin gücü yetmeyebilir.Pendik medikal park Şeyma araz, Pendik bölge hastanesi Mustafa özbek(gata mezunu) ikisi de muhteşem doktorlardır.
canım yüzyıldaki doktoru bilmiyorum ama hastane olarak cok kötü bence. acil gibi kalabalık oluyo normal günlerde. her gittiğimde randevulu bile olsam aşırı sıra bekletiyorlarTeşekkür ederim cevabın için. Bende ersoy de mine hanım düşünüyorum veya yuzyilinde serap. Daha karar veremedim
İlk gebelik takibi ve doğumunu Avicenna Umut Hastanesi'nde Fatih Birol ile yaptım.Simdi 2. Ye hamileyim ve tekrar Fatih Bey le devam edeceğim.Cok kibar bir adamdir. Pendik Bölge de Mustafa bey ve Şeyma (eskiden umut hastanesindeydi) onlar da iyiKızlar bu bölge de oturan nasıl doğum tabiki yapıyorsunuz ve hangi doktoru önerirsiniz? Teşekkür ederim
Merhaba bende fatih hocaya ilk defa gittim 2. Ye gidicem. Nasıl memnun kaldınız mı?Ersoyda Mine Hanım'a gittim ben . Benim rahim filmimi de o çekmişti. İyi bir doktor ama benim oturduğum yere ters bir hastane orası ben Umut hastanesi Fatih hocayı tercih ettim bu doğumumda. Bir öncekinde Pendik Şifa Soner Bey'e gidiyordum. Ondan da memnundum ama o hastanede ters arkadaş
Memnun kaldım mı derken ,kontroller çok güzel çok sakin ve çok naif gidiyor.Dogum kısmına gelince olay sende bitiyor.Ben sabaha karşı doğum yaptım.Ebe ile yalnizdik.Son 5-10 dk sında Fatih bey geldi .O an sana tek yardımcı olacak kişi yine sensinMerhaba bende fatih hocaya ilk defa gittim 2. Ye gidicem. Nasıl memnun kaldınız mı?
iyi biri ben 2. kez de gittim ilgili bir doktor. bana ada arkdaşlarım tavsiye etti. İki arkadaşım onda doğum yaptı tavsiye ettiler öyle gittim.Şimdilik bir sıkıntı yok. 12aralıkta kalp atışlarımızı duymaya gideceğiz inşallah. Senin ilk doğum mu olacak?Merhaba bende fatih hocaya ilk defa gittim 2. Ye gidicem. Nasıl memnun kaldınız mı?
Ben Şeyma hanımda yaptım hiç memnun kalmadım ayrıca medikal park tamamen para tuzagı bi hastaneİlk gebelik takibi ve doğumunu Avicenna Umut Hastanesi'nde Fatih Birol ile yaptım.Simdi 2. Ye hamileyim ve tekrar Fatih Bey le devam edeceğim.Cok kibar bir adamdir. Pendik Bölge de Mustafa bey ve Şeyma (eskiden umut hastanesindeydi) onlar da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?