Pendik/Kartal da doğum takibi

Hopeful345

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
357
373
103
Kızlar bu bölge de oturan nasıl doğum tabiki yapıyorsunuz ve hangi doktoru önerirsiniz? Teşekkür ederim

Teşekkür ederim cevabın için. Bende ersoy de mine hanım düşünüyorum veya yuzyilinde serap. Daha karar veremedim 😊
Ersoyda Mine Hanım'a gittim ben . Benim rahim filmimi de o çekmişti. İyi bir doktor ama benim oturduğum yere ters bir hastane orası ben Umut hastanesi Fatih hocayı tercih ettim bu doğumumda. Bir öncekinde Pendik Şifa Soner Bey'e gidiyordum. Ondan da memnundum ama o hastanede ters arkadaş :D

Teşekkür ederim cevabın için. Bende ersoy de mine hanım düşünüyorum veya yuzyilinde serap. Daha karar veremedim 😊
canım yüzyıldaki doktoru bilmiyorum ama hastane olarak cok kötü bence. acil gibi kalabalık oluyo normal günlerde. her gittiğimde randevulu bile olsam aşırı sıra bekletiyorlar

Kızlar bu bölge de oturan nasıl doğum tabiki yapıyorsunuz ve hangi doktoru önerirsiniz? Teşekkür ederim
İlk gebelik takibi ve doğumunu Avicenna Umut Hastanesi'nde Fatih Birol ile yaptım.Simdi 2. Ye hamileyim ve tekrar Fatih Bey le devam edeceğim.Cok kibar bir adamdir. Pendik Bölge de Mustafa bey ve Şeyma (eskiden umut hastanesindeydi) onlar da iyi 👍

Ersoyda Mine Hanım'a gittim ben . Benim rahim filmimi de o çekmişti. İyi bir doktor ama benim oturduğum yere ters bir hastane orası ben Umut hastanesi Fatih hocayı tercih ettim bu doğumumda. Bir öncekinde Pendik Şifa Soner Bey'e gidiyordum. Ondan da memnundum ama o hastanede ters arkadaş :D
Merhaba bende fatih hocaya ilk defa gittim 2. Ye gidicem. Nasıl memnun kaldınız mı?

Merhaba bende fatih hocaya ilk defa gittim 2. Ye gidicem. Nasıl memnun kaldınız mı?
Memnun kaldım mı derken ,kontroller çok güzel çok sakin ve çok naif gidiyor.Dogum kısmına gelince olay sende bitiyor.Ben sabaha karşı doğum yaptım.Ebe ile yalnizdik.Son 5-10 dk sında Fatih bey geldi .O an sana tek yardımcı olacak kişi yine sensin 😊 Sezaryen olarak bilmiyorum ama gidenler çok memnun.Hastanede çok doktor değişti,Fatih bey değişmedi.Bugun Melek diye bir doktor başladı .Aman diyeyim sakın gitme.Hatta şuan ya doğumda Fatih bey olmazsa o kadına kalirsam doğum anı diye çok korkuyorum.Birde Fatih bey hiç vajenden bakmaz.37. hafta sordu doğumu nasıl istiyorsun diye.Normal deyince çatı muayenesi yaptı.

iyi biri ben 2. kez de gittim ilgili bir doktor. bana ada arkdaşlarım tavsiye etti. İki arkadaşım onda doğum yaptı tavsiye ettiler öyle gittim.Şimdilik bir sıkıntı yok. 12aralıkta kalp atışlarımızı duymaya gideceğiz inşallah. Senin ilk doğum mu olacak?

İlk gebelik takibi ve doğumunu Avicenna Umut Hastanesi'nde Fatih Birol ile yaptım.Simdi 2. Ye hamileyim ve tekrar Fatih Bey le devam edeceğim.Cok kibar bir adamdir. Pendik Bölge de Mustafa bey ve Şeyma (eskiden umut hastanesindeydi) onlar da iyi 👍
Ben Şeyma hanımda yaptım hiç memnun kalmadım ayrıca medikal park tamamen para tuzagı bi hastane

Back
X