Doğuma Hazırlık Pendik Kurtköyde Normal doğum için doktor tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulsende

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
159
8
318
Diğer
Arkadaşlar merhaba,
Kurtköy'de oturuyorum. Normal doğum taraftarı olan, ilgili bir doktor arıyorum. Şu an 10 haftalık hamileyim. tecrübe ve bilgileriniz paylaşabilirseniz çok sevinirim..

Ersoy hastanesine gidebilirsin Aysegul hanim icin iyi diyorlar.
Benim doktorum pendik merkezde ozel muayinhanesi var.

Hulya Aydogmus bende arkadas tavsiyesiyle gidiyorum.
Gayet guler yuzlu, sakin, her soruya cevap veren bir bayan.
Doğumu istediğiniz bir hastanede mi gerçekleştiriyor, yoksa anlaşmalı olduğu bir hastane var mı? Bir de herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum. Hülya hanım da bu yönde yaklaşıyorsa tercih edebilirim. Sizin bebiş ne kadarlık?:)

Doğumu istediğiniz bir hastanede mi gerçekleştiriyor, yoksa anlaşmalı olduğu bir hastane var mı? Bir de herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum. Hülya hanım da bu yönde yaklaşıyorsa tercih edebilirim. Sizin bebiş ne kadarlık?:)
Anlasmali oldugu hastane var remedy
Yani tabiki normal isterseniz ve hersey yolundaysa neden olmasin.
Ben sezeryan yapicam ilki sezeryan.

Ben ekim ayinda dusuk yaptim ona gittim.
Simdi yeni hamisim hamile kalinca hemen aradim.
Hafta sonu gidicem ben kendisene.

Anlasmali oldugu hastane var remedy
Yani tabiki normal isterseniz ve hersey yolundaysa neden olmasin.
Ben sezeryan yapicam ilki sezeryan.

Ben ekim ayinda dusuk yaptim ona gittim.
Simdi yeni hamisim hamile kalinca hemen aradim.
Hafta sonu gidicem ben kendisene.

Hayırlı olsun.. Sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah:)

Arkadaşlar merhaba,
Kurtköy'de oturuyorum. Normal doğum taraftarı olan, ilgili bir doktor arıyorum. Şu an 10 haftalık hamileyim. tecrübe ve bilgileriniz paylaşabilirseniz çok sevinirim..

Ben Ersoy hastanesinde Ayşegül Hanıma gidiyorum. 34.haftamdayım doktor normal doğum taraftarı ve çok memnunum inşallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım

Şimdilik Adatıp hastanesine gidiyorum ama değiştireceğim galiba. Normal doğum yapmak istiyorum ama içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulamıyorum. Çoğu özel hastanede akşam ve haftasonları doğuma gelmem diye direkt kestirip atıyor doktorlar. :( hala aramaya devam ediyorum yani:)

Şimdilik Adatıp hastanesine gidiyorum ama değiştireceğim galiba. Normal doğum yapmak istiyorum ama içime sinen güvenebileceğim bir doktor bulamıyorum. Çoğu özel hastanede akşam ve haftasonları doğuma gelmem diye direkt kestirip atıyor doktorlar. :KK43: hala aramaya devam ediyorum yani:)
Canım ben de adatıp hastanesinde geçenlerde ilk muayenemi oldum, fakat doktora doğumda mesai saatleri dışında gelir mı diye sormak aklıma gelmedi. Hangi doktora sordun?

Canım ben de adatıp hastanesinde geçenlerde ilk muayenemi oldum, fakat doktora doğumda mesai saatleri dışında gelir mı diye sormak aklıma gelmedi. Hangi doktora sordun?

Neslihan Alan a gidiyorum canım. Mesai saatleri dışında gelmem dedi hemen. Ayrıca telefon numarasını bile vermedi. Çoğu kadın doğu doktoru 3-5 muayene sonrası telefon numarası veriyor.
Sen hangi doktora gittin?

Back
X