pendik marmara eğitim araştırmada doğum yapan varmı acilllllll

36.haftadayım lütfenn yardm edin marmarada doğum yapan anneler yorumlarınızı bekliorm.:49:

bende çok merak ediyorum ,yeni bir hastane olduğu için pek bir yorum bulamadım nette,,,bende 2,5 aylık hamileyimm,benim daha çok var ama,evime yakın olduğundan bu hastane hakkında bende bilgi sahibi olmak istiyorum...
inşlhhh sizde kolay bi doğum geçirirsinizz,,,hastane çok önemlii,,,hastane hakkında olumlu yorumlar gelir inşlhh

inş.benmde evime çok yakın her ay düzenli muayeneye gittim doktr çok ilgiliydi bırakmadm,ama doğum servisi nasıldır şimdi onu araştırıyorm kmse net bişi sölemior yaa napıcağımı bilemiorm

inş.benmde evime çok yakın her ay düzenli muayeneye gittim doktr çok ilgiliydi bırakmadm,ama doğum servisi nasıldır şimdi onu araştırıyorm kmse net bişi sölemior yaa napıcağımı bilemiorm

ben daha önce kadın doğum gebelik bölümüne hiç gitmedimm,,,bayram sonrası o hastaneyle devam etmeyi düşünüyorum,,,doktorları nasıl,her gittiğinde aynı doktoramı gidiyorsun..
doğumu sürekli muayene olduğun doktor mu yaptırıyor acaba,yoksa nöbetçi kim varsa o esnada o mu yaptırıyor,,,sen normal mi istiyorsun ,sezeryanmi

valla ben çok memnun kaldım doktorn ilgisi süperdi biçk özel hastaneyede gittm ama en iisi marmara,sanırım doğuma acilde kim varsa o giriyor sürekli muayene olduğun dktr girmior.testlerimide düzenli orda yaptrdm gebe polikliniği 1den sıra al bayan dktr hem.

valla ben çok memnun kaldım doktorn ilgisi süperdi biçk özel hastaneyede gittm ama en iisi marmara,sanırım doğuma acilde kim varsa o giriyor sürekli muayene olduğun dktr girmior.testlerimide düzenli orda yaptrdm gebe polikliniği 1den sıra al bayan dktr hem.

hımm tamam canım çok sağoll,,,bende bayan dr istiyorumm ,,,sen muayene olduğun dr ile konuştun mu doğumu?ona ek bi ücret ödesen o gelsee olmazmıymış acaba,,,birde orası üniversite hastanesii ,doğuma her türlü stajyer filan giriyor mu acaba,,,

hiç sorma 2 gün önce muayene günümdü yoğunlktn sıra alamadm bölgeye gittim oya hanıma muayene için,oyzdn dktora soramadm ama sanmıorm ya doğuma girceini,tel ettm bayramdn snraki pazartesi gidicem marmaraya çatı muayenesi yapar heralde,doğum esnasnda asistan doktrlar ve stajyer öğrencilerde oluorms canm,

hiç sorma 2 gün önce muayene günümdü yoğunlktn sıra alamadm bölgeye gittim oya hanıma muayene için,oyzdn dktora soramadm ama sanmıorm ya doğuma girceini,tel ettm bayramdn snraki pazartesi gidicem marmaraya çatı muayenesi yapar heralde,doğum esnasnda asistan doktrlar ve stajyer öğrencilerde oluorms canm,

anladım canımm,,,doğuma cümbür cemaaat girmeleri kötü işte ,ama devlet hastanesi olduğndan doğum ücreti çok uygundur heraldee...başka hastane de düşünüyormusun,,,pendik şifa yı çok methediyorlar,,,

odaları falan konforluyms temzmş gidince bakıcam bende,,kalabalk olması beni ilk zaman sıkmıstı ama doğm yaklastkça insan bi an evvel kurtlmk istior,,marmarada olmazsa ya bölge yada şifaya gidicem bak şifada soner bey var erkek ama mükemml bi dk bilgin olsun.

Back
X