• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pendik Marmara Üniversitesinde aşıla yaptıranlar varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
38
Pendik Marmara Üniversitesinde aşıla yaptıranlar varmı?
nasıldır hastalara yaklasım nasıl pozıtf veya negatıf cevap alanlar bılgı verırmısınız?

marmara e.a.ü. hastanesi kadar ağır çalışan bir yer görmedim.doktorların hepsi tıp okuyan deneyimsiz mesleği öğrenmeye çalışan 19-20 yaşındaki öğrenciler.hiç birşeyden anlamıyolar.çok çok acil bir durumun olmadığı sürece hocaları devreye girmiyor.
hastane bana çok yakın olmasına rağmen en son tercih edebileceğim bir yer :50:
benim arkadaşım orda rahim filmi çekildi.sonucu değerlendiren doktor ''ben bu filmden birşey anlamadım git zeynep kamil'de çekil demiş ''düşün yani :1:
eğer doktor tavsiyesi istersen sana özelden mükemmel bir doktor tavsiye edebilirim.

kımsenın fıkrı yokmu

ben marmarada aşılama oldum hemde 6 kez.. doktorların ilgisi iyi ama tekniklerinden ve tecrübelerinden şüpheliyim artık.. bu arada 6 aşılamadan sadece 1 inde dış gebelik oluştu onda da ameliyat oldum.. şimdi orada tüp bebek merkezi de açıllmış yaptıranlar var mı bilmiyorum varsalar bilgiendirirlerse bizi sevinirim

ben marmarada aşılama oldum hemde 6 kez.. doktorların ilgisi iyi ama tekniklerinden ve tecrübelerinden şüpheliyim artık.. bu arada 6 aşılamadan sadece 1 inde dış gebelik oluştu onda da ameliyat oldum.. şimdi orada tüp bebek merkezi de açıllmış yaptıranlar var mı bilmiyorum varsalar bilgiendirirlerse bizi sevinirim

nasip cnm rabbım gonlune gore versın

tedavimi bu hastanede devam ettiriyorum doktorumdan cok memnunum..cikolata kisti var bende..3. asilamam olumsuz oldu bugun igneyle asilamaya basladik.. 2 asilama da olmazsa burada gonul rahatligiyla tup bebek deneyebilirim

Back
X