Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 18 haftalık hamileyim ve nene hatuna gidiyorum,doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.
doktorum hale hanım,şimdilik memnunum.henüz doğum konusunu konuşmadık,ama ilk doğumumda normal oldu (başka bi ildeki başka bi hastanede) o yüzden büyük bi aksilik çıkmazsa bunuda normal yapıcam.
yalnız ikimizden başka bu hastanelere giden yada doğum yapan yok herhalde kimse bişey yazmamış![]()
doktorum hale hanım,şimdilik memnunum.henüz doğum konusunu konuşmadık,ama ilk doğumumda normal oldu (başka bi ildeki başka bi hastanede) o yüzden büyük bi aksilik çıkmazsa bunuda normal yapıcam.
yalnız ikimizden başka bu hastanelere giden yada doğum yapan yok herhalde kimse bişey yazmamış![]()
ılk oğlumuda bunuda şifa hast soner beyde yapım ve yapacam ben memnunum
mrb,ilk doğumunuz nasıl oldu,normal mi sezeryan mı?
meraba arkadaşlar pendik bölgeye gidiyorum...ama değiştiricem az bir zamanım kaldı...nenehatuna hilal hanıma gitmeyi düşüyorum...hayırlısı olur inşallah..
mrb canım,pendik bölgedeki doktorun kimdi?neden orayı bırayı bırakmak istiyorsun,hilal hanımın methini bende çok duydum ,ben hala araştırıyorum bakalım,birde hale kayıranı çok duydum,,,kaç kaftalıksın,normal mi sezeryanmı düşünüyorsun,biraz fazla soru sordum ama kusura bakma:))![]()
mrb canım oya hanımdı doktorum.. bir takım sıkıntılardan dolayı bırakmayı düşünüyorum..32 haftalık hamileyim...bebek dönmemiş dedi dönmezse sezeryana alırız hemen dedi vs şeyler)) normal düşünüyorum inşallah...yani hilal hanıma gidicem ama canım artık gecemi olur gündüzmü kime denk gelirsem artık...hayırlısı olur inşallah hakkımızda...
mrb bende 18 haftalık hamileyim başındandan beri hilal hanıma gidiyorum ilk aylarda düşük tehlikem vardı çok şükür atlattım banada çok met ettiler şuan memnunum benim ilk doğumum sezeryan bu da sezeryan bana diş hekimim anlattı hastane olrakta çok ilgililermiş
pendik şifada gece olursa soner bey mi geliyor?kızlar anlamadım ben sırf bayan diye hamilelik boyunca ferda hanıma gitmeyi düşünüyodum ama ferda hanımın hastalarına da mı gece soner bey geliyor yani??