Pendik şifa ,bölge yada nenehatun hastanesinde doğum yapanlar!!!

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
kızlar doğumuma yaklaşık 2 ay kaldı,ama hala hastane arayışı içindeyimmm,,,hangi hastaneyi önerirsiniz,normal doğum düşünüyorum bu arada eğer bi terslik olmazsa...

doktorum hale hanım,şimdilik memnunum.henüz doğum konusunu konuşmadık,ama ilk doğumumda normal oldu (başka bi ildeki başka bi hastanede) o yüzden büyük bi aksilik çıkmazsa bunuda normal yapıcam.

yalnız ikimizden başka bu hastanelere giden yada doğum yapan yok herhalde kimse bişey yazmamış :1:

Son düzenleme:
doktorum hale hanım,şimdilik memnunum.henüz doğum konusunu konuşmadık,ama ilk doğumumda normal oldu (başka bi ildeki başka bi hastanede) o yüzden büyük bi aksilik çıkmazsa bunuda normal yapıcam.

yalnız ikimizden başka bu hastanelere giden yada doğum yapan yok herhalde kimse bişey yazmamış :1:

hale hanımı ve hilal hanımın methini duymuştum canım,bakalım ya benimde bi karar vermem gerekecek artık,birde gece doğum olursa nöbetçi dr doğumu yaptırıyormuşş,,,

bende bu konuyu takipteyim ama pendikte hamile yada doğum yapan yok sanırım:1: kanısına varmak üzereyim artık:26:

meraba arkadaşlar pendik bölgeye gidiyorum...ama değiştiricem az bir zamanım kaldı...nenehatuna hilal hanıma gitmeyi düşüyorum...hayırlısı olur inşallah..

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar pendik bölgeye gidiyorum...ama değiştiricem az bir zamanım kaldı...nenehatuna hilal hanıma gitmeyi düşüyorum...hayırlısı olur inşallah..

mrb canım,pendik bölgedeki doktorun kimdi?neden orayı bırayı bırakmak istiyorsun,hilal hanımın methini bende çok duydum ,ben hala araştırıyorum bakalım,birde hale kayıranı çok duydum,,,kaç kaftalıksın,normal mi sezeryanmı düşünüyorsun,biraz fazla soru sordum ama kusura bakma:)):9:

mrb canım,pendik bölgedeki doktorun kimdi?neden orayı bırayı bırakmak istiyorsun,hilal hanımın methini bende çok duydum ,ben hala araştırıyorum bakalım,birde hale kayıranı çok duydum,,,kaç kaftalıksın,normal mi sezeryanmı düşünüyorsun,biraz fazla soru sordum ama kusura bakma:)):9:

mrb canım oya hanımdı doktorum.. bir takım sıkıntılardan dolayı bırakmayı düşünüyorum..32 haftalık hamileyim...bebek dönmemiş dedi dönmezse sezeryana alırız hemen dedi vs şeyler ;))) normal düşünüyorum inşallah...yani hilal hanıma gidicem ama canım artık gecemi olur gündüzmü kime denk gelirsem artık...hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

mrb canım oya hanımdı doktorum.. bir takım sıkıntılardan dolayı bırakmayı düşünüyorum..32 haftalık hamileyim...bebek dönmemiş dedi dönmezse sezeryana alırız hemen dedi vs şeyler ;))) normal düşünüyorum inşallah...yani hilal hanıma gidicem ama canım artık gecemi olur gündüzmü kime denk gelirsem artık...hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

anladım canım bende oya hanıma gittim,sezeryan yanlısı olduğunu duyunca vazgeçtim ondan,,,çevremde nenehatunda hilal hanımı ve şifada ferda hanımı önerdiler normal doğum için,,,bende kısmatse bu ikisinden biryyle devam edicem gibi gözüküyor,,,,gece olursa artık dediğin gibi kime denk gelirsek,,,,,

gece olursa sifada soner bey gelıyor ve ek ücrette ıstemıyor aklınızda olsun bugun gıttım dr suan hersy normal dedı

mrb bende 18 haftalık hamileyim başındandan beri hilal hanıma gidiyorum ilk aylarda düşük tehlikem vardı çok şükür atlattım banada çok met ettiler şuan memnunum benim ilk doğumum sezeryan bu da sezeryan bana diş hekimim anlattı hastane olrakta çok ilgililermiş

pendik şifada gece olursa soner bey mi geliyor?kızlar anlamadım ben sırf bayan diye hamilelik boyunca ferda hanıma gitmeyi düşünüyodum ama ferda hanımın hastalarına da mı gece soner bey geliyor yani??

mrb bende 18 haftalık hamileyim başındandan beri hilal hanıma gidiyorum ilk aylarda düşük tehlikem vardı çok şükür atlattım banada çok met ettiler şuan memnunum benim ilk doğumum sezeryan bu da sezeryan bana diş hekimim anlattı hastane olrakta çok ilgililermiş

canım Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin,,,dr çok önemli,sezeryanı kendi dr un yapabiliyo ama normal doğumun saati belli olmadığı için gece olursa hilal hanım gelmiyo,,,hastanedeki bazı dr lerin sezeryan yanlısı olduğunu duymuştum inşlh gece hillal hanıma denk geliriz..

pendik şifada gece olursa soner bey mi geliyor?kızlar anlamadım ben sırf bayan diye hamilelik boyunca ferda hanıma gitmeyi düşünüyodum ama ferda hanımın hastalarına da mı gece soner bey geliyor yani??

soner bey,sadece kendi hastaları için geliyo diye biliyorum,,,ferda hanımın hastalarına filan gelmiyo ayrıyeten,o gece kim nöbetçi ise o yaptırıyor doğumu,zaten hastanede 3 tane kadın doğumcu var,soner,burçak ve ferda....ferda hanım yoksa mecbur ya burçak yada soner bey yaptırcak doğumu o gece

burçak hn zaten yok doğum izninde, ozaman %50 ihtimalle soner bey gelicek ne anladımki bu işten ferda hanıma bi sorayım di mi

Arkadaşlar doktorumu değiştirdim...nene hatun hilal hanıma başladım...ilgisinden dolayı çok memnun kaldımm...inşallah doğumum ona denk gelir :((

nene hatunda bayan doktor mu ağırlıklı, en azından erkeğe denk gelmiyecekse bende düşüneyim bari hilal hanımı. bide çok yoğunluk sıra bekleme oluyor mu?

Back
X